marți, 21 februarie 2012

Cranii ciudate

Cranii sunt simbol al umanităţii în primul rând de moarte, şi o pictogramă de puternic în vocabularele vizuale de culturi de pe tot globul.
Multe stranii "deformate" hominoid cranii au fost descoperite în Mexic şi Peru. Unul dintre ei, craniul Starchild găsit în Mexic, pare a fi un craniu de extraterestru ...


Cranii de cristal Treisprezece de origine aparent antice au fost descoperite in unele parti din Mexic, America Centrală şi America de Sud, cuprinde unul dintre subiectele cele mai fascinante de arheologie secolului 20.

Neobişnuit craniu Paracas presupune deformate prin legarea de cap tot mai mare de un copil. cap bombat rezultat a fost considerat frumos. Fotografiat în Museo Regionale de Ica.


CRANIULUI Starchild este un veritabil 900 de ani, craniul os găsit în Mexic în 1930.
Top: Vedere din faţă a craniului Starchild (pe stânga) şi craniu uman (pe dreapta). Compara diferenţe izbitoare între adâncime de prize de ochi şi de forma de temporale
zona din spatele doar marginile exterioare ale ochilor. Partea de jos: volumul Starchild creierul, conţinute în interior, un craniu de mărimea unui om smallish, este de 1600 cc. Un craniu uman normal are un volum de creier în jurul valorii de 1400 de centimetri cubi.
British Crystal Skull . Acesta este în prezent reşedinţa în British Museum of Man în Londra, Anglia, şi a fost acolo din 1898. Este o singură bucată de cuarţ clar pe deplin dimensiunea craniului de cristal de cuarţ. Image source
"Compasiune" - Atlantean Crystal Skull
Un recntly descoperit Craniului de Cristal , care rivalizează cu Craniul Mitchell Hedges. Atlantida este ceea ce Shaman Maya şi bărbaţi în vârstă Hunbatz spus atunci când a examinat, la prima conferinţă craniului de cristal pe 9/9/9. Acest craniu a fost într-un depozit, în Africa, de 22 de ani şi apoi de 7 ani de stocare într-un magazin de import. Aceasta este dimensiunea umană şi are maxilarul detaşabil. Este vorba de aceleaşi dimensiuni ca şi craniu Mitchell Hedges cu unele caracteristici adăugată.

Craniului de Cristal găsit în Berlin

Ne-ar dori să arate acest craniu de cristal remarcabil, plin de energie şi de putere.
Dacă te uiţi la ea veţi vedea "întregul univers" în ea.
Capul arata foarte străin şi este făcut dintr-un cristal de stâncă piesă.
Craniul de cristal este de 7 x 12 x 7 cm.


Se pare foarte antic şi manual cea mai inalta calitate. Capul a fost restaurată în timpurile anterioare. Ea are o scriere de o colecţie de "Inv. 23.J (T?) 1917 un V Bode ".

Întregul obiect este cu siguranta vechi şi ar putea fi, în colecţia privată a lui Arnold Wilhelm von Bode, Muzeul de celebrul german
director.
Dacă cineva ar putea trimite-ne mai multe informaţii, care ar fi foarte util.
Mulţumesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu