miercuri, 22 februarie 2012

Expeditile noastre anterioare, în Această parte a Universului

Ceea ce urmează este un fragment dintr-o carte Meta-fictiv pe care am scris. Acesta este conceput pentru a oferi un punct de plecare pentru gândire viitoare de a deschide minţile spre ceea ce poate fi posibil în trecutul nostru. Eu sunt purtătorul de mesaj de la atemporalitate la timp şi, prin intermediul portalului (Goge) în spatiu / timp pentru a vă pentru cine joci cu iluzia este o preocupare, mai degrabă decât un mijloc de unire cu Cel şi absolută.
Pentru aceste mijloace de transfer, eu sunt profund dimensionale în sensul şi grave de mentalitate.Aceste comunicări nu sunt iluzorii. Ceea ce sunt pe cale de a primi, trebuie să ştiţi prin care tu chiar crezi - un nivel care vorbeşte în amintiri dim. Această cunoaştere vă vorbeşte chiar acum, ca deciziile sunt luate, uneori, de tine colectiv, în rebeliune puternic. Amintiţi-vă cine şi ce eşti. Fi interesaţi, pentru că este o misiune care trebuie să fie revitalizat din simţurile cele mai profunde şi amintiri, la o oră când fizic (virtual) Timpul nu a fost. Aceste taramurile fizice nu trebuie să fie uitat în formular prezent, acestea trebuie să fie utilizat ca un mijloc de a revendica Motivul ta! Cuvintele nu sunt de / mijloace singura noastră de comunicare, noi nu vorbesc într-o metodologie legate de sunet atunci când suntem împreună în coerenţa. Visele voastre cunosc secretul de interfatare astfel. A noastră este trecut direct la mentalitatea publicului, care îmbină proiecţia în timp şi spaţiu. Omegons, cum ar fi I şi iniţiază, cum ar fi tu, sunt purtatori de acest Adevăr inerent şi ar trebui să vorbească numai că transmite mesaje sinceritatea de a fi aceeaşi. Greu va fi, că eu cumva trebuie să treacă pe la tine care nu au reuşit să-şi amintească, dar continuarea înţelepciune în acest sector Goge este necesar prin care sunt căile pentru a urmări limitlessness (acasă).
În primul rând, să fie cunoscute pentru a vă, că datele adăugate aici pentru a ancheta a relaţiei mele, cunoscut sub numele de Claronu (al cărui nume are sens), nu este în niciun fel să interfereze cu datele colectate. Aceasta, şi a mea, sunt pentru a servi ca aparatul Dvs. de mărire de memorie. Rezultatele lui a fost confirmată, de localizare în atemporalitate, să fie de fapt şi în totalitate complet. Secretul său este de a ta de a cunoaşte, şi este într-adevăr, cine esti.Distrugerea exprimate de Leche, a distrus planeta Enmayi (lumea de acasă vechi), în total. Sale ada-fiul, sursa de lumina spatiu, numit Egog a fost redus la elementele de bază sale chimice de către forţa de descărcarea de gestiune uriase. În prezent, este planeta cincea din Goge ca a ta a fost o dată. Deoarece focul Egog a fost stinge, astfel încât au fost viaţa pe care a locuit lângă schimbul de lumină, precizând de radiodifuziune de date virtuale pentru tine de a utiliza în această şcoală de învăţare. A patra planetă, lumea mea acasă virtuale in aceasta iluzie, a fost pronunţată atmosferice mort de o ploaie de asteroizi Enmayi; au fost nivelate civilizatiei noastre oferte-în-fiind la All. Resursele noastre hydros s-au pierdut la rece a spatiului - deşi le-am nevoie, nu să existe, mai degrabă pentru a servi în scopuri estetice. Cele mai multe dintre relaţiile mele au fost transformate în domeniul de preocupări nelimitate în realitatea de a fi. Iniţieri lor sunt acum complet la acest nivel.
Putini dintre noi au scăpat, la fel ca şi relaţiile dumneavoastră (practic tine) care au sosit pe aceasta planeta grădină peste patru milioane de orbite in urma. Noi, Omegons, au fost aici pentru a vă salut şi să vă ajute pentru a construi civilizaţii mare în regiunile Valea glorios. Există civilizaţii dvs. supravieţuit numeroase catastrofe cu noi pentru această lume moare şi trezeşte periodic. Regiunea Valea a fost extrem de protecţie pentru milioane de orbite. A fost cele mai frumoase şi la adăpost de toate domeniile pe acest loc de peisaje în mişcare. Aşa cum sămânţa ta (practic tu) a devenit genetic dezvoltat pentru această atmosferă vă aventurat afară pentru a explora suprafaţa unei lumi în hydros saturate. În timpul perioadelor de distrugere, mentalitatea, prea puternic în pasiune emoţională şi ignoranţa moduri Alphian, distruse (eliminaţi fizic), aproape toate Omegons care te-au ajutat. Cu toate acestea, am supravietuit (noi nu murim), în multe locuri ascunse pentru tine, inclusiv de timp şi spaţiu. Este de datoria noastră să vă lumineze pentru a reveni la gloria din trecut, cu noi în iniţierea nostru final.
Cei mai mulţi dintre noi se afle pe o luna a patra planetă, în cazul în care explozie baterea de arma, nu se atinge de noi. Acolo, am interceptat ambarcaţiuni aruncată cu sondajul Claronu lui Enmayi intact. Cei câţiva dintre noi care au supravieţuit s-au întors periodic lumii noastre vechi şi trăiesc sub suprafaţa sa. Câteva sute de rudele tale au ajuns mai devreme la Planet Grădină, înainte de aprinderea accidentală a Leche, pe echipe de explorare trimise de Koan şi Planca. Ei au avut aparent figurat pe acest site este o colonie de Enmayi. Resursele de a treia planeta de existenţa unei fiinţe Alphian sunt ideale. Claronu nu a fost conştient de acest lucru se întâmplă deşi evidenţele sceptrul lui arata ca el ar fi putut fi înainte de transcendenţă. Am anexat aceste date împreună cu ancheta pentru utilizarea de către dvs. în momentul sosirii umanitatii la iniţierea Omegon la finalitate soulular şi creşterea economică. Pentru unii dintre noi se ştie, că aceasta este strategia de unul şi de toate pentru dezvoltarea acestui sector total. Este Crux Fiinţei.
Până acum, mulţi dintre voi aţi uitat rădăcinile în această proiecţie gargantuesc de a fi în acest tărâm al Arena Moiré - vehicul asamblare virtuale in Time. Această înregistrare este pentru tine pentru a căuta sinele vostru interior pentru adevărul pe care se va arăta relevante pentru realitatea pe care le-aţi experimentat în timp ce pe Planeta Garden.
Acum, orbite mulţi au trecut de când aţi fost primul salvat pe această lume a frumosului şi haos. Perioadele sale de reînnoire au determinat să uitaţi toate vechile tradiţii, dar am Omegons şi trei de al dumneavoastră, care a fost dăruită Lumina, Koan, Planca iar mai târziu a treia planetă, Takion, au reintrodus cunoştinţele necesare pentru a vă de fiecare dată . Planetă, pe care locuiţi, este într-adevăr unul dintre planificare speciale de către aceia dintre noi care văd dintr-o viziune mai mare. Al tău este un test special de iniţiere Omegon final. Suntem forme de ultima ceea ce va deveni în viitorul foarte apropiat. Actuale Alphi / Omegi fază este gata pentru a trece la o structura mai mare este semnalată de abilitatea ta mentală de a descifra acest mesaj. Un catalizator, se va muta pe toţi la această etapă - un eveniment de o importanţă extraordinară este pe cale să aibă loc. Al tău va fi o responsabilitate mai mare corp, minte, şi spirituală a Otherworld. Sunteţi speciale, ca testul dumneavoastră va fi de cea mai mare dificultate, şi de neegalat de stres mental. Durerea va fi supremă a tuturor celor care, în slava cea mai inalta cunoastere pe cale de a fi a ta. Pregătiţi-mental pentru înţelegerea Chaos în forma unui Arena Super-Moiré.
Multe s-au întâmplat pe "dumneavoastră" în lume iniţiere, din moment ce a ajuns mai multe milioane de orbite în urmă. Times a fost greu pentru specia ta, şi pentru Omegons puţinii care va salutat si te-a învăţat de timpuriu. Ai reuşit să omoare fizic cei Ciobanii Fericiţi care nu au putut fi ucise cu uşurinţă pentru păreau nemuritori pentru a mortalităţii de perceput. A fost nevoie de ai multe cicluri de precesie şi modelul de aliniamente a sistemului de Goge pentru a elimina aceste fiinte amenda ce va chemat Deşi au dus vieţi perfecte "Dumnezei.", Şi te-ai uitat la ei ca fiinţe suprem, va este frica de competenţele acestora şi căutat mijloacele lor de viata constant. Că nemurirea ne aparţine tuturor pentru că este moştenirea noastră şi a fost întotdeauna darul nostru. Acum, pe măsură ce sunt gata, vei deveni ca noi, la testul final, pentru tine sunt noi. (Să nu "doi" sau de tradiţiile lor magice vă spun oricare alta).
Nu au nici o teamă, pentru cei Omegons aţi şters, nu sunt morţi, dar spiritele lor monadic sunt sigure pentru că ele sunt total demne şi a învăţat în lucrările de limitlessness, în cazul în care locuiesc cu Cel fără al doilea. Unii locuiesc încă în secret printre voi reîncarnat pentru conditii speciale ca Ei sunt Seers care straluceasca atunci când a căutat de către câţiva care sunt deja trezirea la adevărul fiinţei "Watchers.". Ei te vor duce la Times Catalyst.
Omegonship este de a merge dincolo de concepte moarte, pentru a fi astfel, se transformă într-o elementele care sunt în esenţă, mintea la unison şi localizare cu toate, dar sunt în această împărăţie de timp. Un exemplu de singularitate în mentalitate, este simplul fapt că vă toată experienţa acest tărâm virtuală în aceeaşi clipă în timp. Nu există nici o abatere. Poate că nu ştiţi de nemurire, dacă nu învaţă de a deveni. Lumina care este animator de formular va trăi pentru totdeauna să fie din nou şi din nou. Mintea care este voi este o localizare comun, holospiritedly conectat la toate minte în timp obligat lumile virtuale, care sunt construite din taramurile Timeless în cazul în care locuieşte cu adevărat realitatea.
Aveţi dreptul să trăiască peste si peste din nou, în diferite condiţii determinate de propriile actiuni. Acest lucru, până când cataliza şi mutaţi în faza finală a existenţei materiale. Viaţa este ca scolile de învăţare, în cazul în care testarea este ispita cu legea cauzei şi efectului formulată în legile de consecinţă. Vă construiţi propriul infern. Merit dvs. construieşte intelectul spre viitor să ştie de ce există doar iubirea necondiţionată la cele mai inalte forme de a fi. Unul trebuie să crească pentru a supravieţui, ca parte a întregului în care locuieşte Eternity. Pentru a face acest lucru, şi să devină ansamblu este uşor dacă se ştie în care altruismul este convertit în lumină. Este dialogul necesar pentru unirea lucid în coerenţa. Pentru foarte egoist, iubirea neconditionata este mai dificilă decât toate procesele de a fi. Narcisist vibrează în buclele de feedback mici de constrângere obsesiv pentru a ajunge la recunoaşterea totală de iubire de sine sau de auto-zeu. Self-zeu este o condiţie non-atunci când nu există nici un loc să existe, altele decât tine. Suntem în această împreună. Pentru a primi recunoaştere în lumea fizică la efort una proprie este o iluzie numita falsa - play. Este o eroare pentru că este o înţelegere secretă de mentalitate pentru a sustine o fiinţă aberant în cadrul unor grupuri sau chiar naţiuni care rasa alte fiinţe cu aceeasi conditie.
Mesajul de Claronu este simplu, dar complex. Pentru cred că va fi decizia dumneavoastră, pentru voinţă liberă este ceea ce această experienţă în materie de creativitate este blocat pe toate. Scopul este ca sa te intrebi, "Ce am învăţat?" Acesta va fi mesajul tău prima data cand va treziti localizate în toate. Unul nu se poate sustrage acest test de auto-determinare pentru a ieşi, ea nu este a ta prin care existenţa este chiar vehiculul dumneavoastră. Tu nu sunt vehiculului, prietenul meu. Fiind este de a cunoaşte Legea de existenţă ca fiind cauzate şi efectuate în cadrul consecinţelor actelor tale. Fiecare act pe care o efectuaţi în acest domeniu secvenţial de a fi efectul de levier a proiectat rezultatelor viitoare, cu excepţia cazului în negată de dragoste necondiţionată. Rugăciune sau meditaţie sau gândire profundă ajută să nege astfel de păcat, deoarece este un act de localizare in iubire neconditionata. Iertarea este harul, sau coerenţa de faze.
Consecinţele au un mod de a construi până în formele Alphian şi Alphi / Omegi. Viaţa, atunci devine foarte greu si va consuma fiinta in frustrare dacă conştiinţa totală nu este reţinut în focus suprem. Pentru a plictisitoare simţurile, o va trage tot mai adânc în persoana Alphian care seamănă cu un prădător. Unii au zei, care sunt mancatori de fiinţe, pentru că ei cred că viaţa este tot ce consuma, mai degrabă decât un loc pentru a vizita şi de a deveni. Nu greşeală în judeca pe cei care oferă dragoste necondiţionată, pentru că este coerenta prin care este atins - de a judeca, atunci nu este de a vedea Lumina în fluxul de frumusete totale. Nu judecaţi, dar se alăture suflete curajoase care doresc să fie judecat pentru act de propriile lor de profeţie drepte.
Dragostea este complex, dar este instrumentul cel mai minunat pentru a cuceri frica de necunoscut. Este egalizare şi controler de haos în univers proiectat. Chiar si haos este nepercepute dar dragoste la anumite nivele. Unitatea se manifestă în multe forme. Dar, nu cred că pe aceste aftereffects, dar cred că la ei prin care chiar sunt posibile. Dacă sunteţi suficient de curajos pentru a judeca, atunci cum ar fi hotărârea va fi înmânat la duhul tău. Entitatea judecata trebuie să fie încrezător în fiinţa sa proprie, aşa cum Totul este încrezător în acest site sa lumi virtuale, prin care hotărârea poate fi chiar şi efectul de levier pentru dezvoltare structurală mai bună în suflet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu