miercuri, 22 februarie 2012

Originea Homo Sapiens


Din păcate, înţelegerea originilor noastre rasiale nu va face probabil mai bine problemele. Dar, uneori, "Vrem doar să ştim", mai ales dacă ne îndoim ceea ce intelepciunea conventionala ne spune. Şi există suficiente defecte în teoria evoluţionistă a ridica îndoieli cu privire la multe aserţiuni darwinist.
Antropologi fizică studiază diferenţele rasiale acum se bazeaza mai mult pe cercetare, în grupe de sânge, hemoglobinei, dinţi, şi alte caracteristici decât pe antropometrie (măsurători fizice). Aceşti factori au evidenţiat diferenţe rasiale la fel de mare ca şi variaţiile anatomice mai vizibil. De fapt, biochimie ne desparte în aceeaşi subspecie care au fost mult timp recunoscute pe baza unor alte criterii.
Se pretinde că izolarea de reproducere din diferite populaţii umane vine în principal prin intermediul unor bariere geografice. O astfel de barieră, ni se spune, este cheia la formarea rasei.
În ceea ce este valabil pentru toate teoriei evoluţioniste, "stiinta evolutionista", afirmă că singurul factor care stă la baza dezvoltării de rasă este selecţia naturală loc peste intinde incomensurabil de timp.
Ce dovezi există pentru orice dezvoltare prin selecţie naturală?
Pigmentare responsabil pentru culoarea pielii serveşte un scop bine definit. În regiunile ecuatoriale, o concentraţie mai mare de pigmentare protejeaza pielea de la daune de radiatii ultraviolete solare. Sinteza de vitamina D, atât de utile în latitudini mai mari, este consolidată prin cantităţi reduse de pigment. Şi încheierea de intelepciunea conventionala cu privire la acest gradient de culoare? Acesta este exprimat de CD-Darlington: "Prin urmare, este o dovadă de adaptare prin selecţie naturală că popoarele mai închisă cel mai apropiat trăiesc la tropice şi există un gradient de culoare a pielii corelat cu latitudine."
Priviţi cu atenţie. Ni se spune că faptul că o entitate biologică există dovezi pentru selecţia naturală (?)!
Caracterul ad-hoc din această explicaţie este cumva pierdut pe adepţii săi. Darlington se continuă să se arate că este lipsit de corespondenţă în Asia de Est Chiar şi într-un interval de patruzeci de grade latitudine, adaptarea la lumina soarelui este aproape absent.. Cu mici exceptii, cum ar fi Ainu, oamenii de acolo sunt mult mai omogene în toate privinţele decât sunt popoarele occidentale. Darlington spune că această omogenitate este un rezultat de izolare de Est popoarelor din stocurile de transport pigment negru şi că nu există nici un domeniu de aplicare pentru schimbare selectivă şi de adaptare. El a extinde aceeaşi "principiul" la amerindieni şi apoi scrie că contrastul între caucazieni şi Mongoloid prevede un test: "În cazul în care variaţia de culoare este prezent acesta este selectat şi distribuite adaptativ. Dar în cazul în care acesta nu este prezent, nu se pune cu uşurinţă. "
Acesta este un remarcabil "test". Acesta oferă un rezultat priori. Iar concluzia este permisă doar "de selecţie", chiar şi atunci când selecţia nu poate explica în totalitate faptele. O altă explicaţie nu este nici măcar luată în considerare. Gândire "în afara cutiei (selecţie)" nu este o opţiune.
Aşa-numitele "dovezi" este, în ciuda contradicţiilor cunoscut:
Karp mărturiseşte că imaginea unei rasei negroide, care evoluează pentru zeci de mii de ani în izolare este dezminţite de fapte. Desertul Sahara, probabil cele mai semnificative barieră geografică de relevanţă, nu este nici vechi, nici extrem de formidabil pentru a fluxului de gene.
Coon susţine că graniţa dintre negrii şi boşimanii nu este impenetrabil şi că cele două subspecii nu ar fi putut evolua fiecare pe partea proprie de această barieră, deoarece izolarea necesare nu exista.
Noi, prin urmare, trebuie să se lupte cu misterele rezultat:
În cazul în care a făcut poporul negricios din Africa provin de la? "Originea negrii din Africa, şi a pigmeii, este cel mai mare mister nerezolvat de studiu rasiale," Coon scrie.
Caucazieni nu sunt mai puţin o problemă. Ni se spune că nu au origini clare rasiale.
Între timp, departe de Europa, amplasat în nordul Japoniei, acolo locuieşte un grup mic şi diminuarea de alb-jupuite de oameni cunoscut sub numele de ainu (sus-menţionat). Aceşti oameni sunt o enigmă majoră antropologice. Ei sunt mii de kilometri de orice posibile rude Caucasoid. Originea lor este un mister complet. Dar încă nu sunt oferite soluţii, altele decât selecţia naturală.
Evoluţioniştii Gould şi Lewontin mărturisesc, totuşi, că ... [uniformitarians] par să ignore explicaţii s-au opus chiar şi atunci când acestea par a fi mult mai interesant si mai fructuoasa decat speculaţiile untestable preferat (de exemplu, selecţia naturală).
Ce scenariu alte s-ar putea arunca puţină lumină în misterele nostru?
Există un acord general că amerindieni şi verii lor eschimos la nord au migrat spre Lumea Noua din Vechiul. Dovezi irefutabile pentru această concluzie se găseşte în multe caracteristici rasiale împărtăşite de amerindieni si est-asiaticii.
Coon găseşte amerindieni să fie pe deplin mongoloid în textura pielii şi gama de culori, forma părului, textura parului, de distribuţie de păr, şi gradul de dimorfism sexual (diferenţe între bărbaţi şi femei de o anumită specie). De asemenea, el susţine că aceste două popoare, cel mai probabil nu ar fi putut obţine aceste caracteristici independent în Asia şi America, şi că Mongoloid asiatic trebuie să le achiziţionate de către momentul în care strămoşii amerindiene din stânga Asia. (Mai multe în mod corespunzător, trebuie să spunem caracteristicile existat atunci când aceste persoane au părăsit Asia.)
Există multe înregistrări care să ateste istoricitatea Deluge Mare. Nu este de neasteptat, amerindieni au amintirile lor de această catastrofă, atribuindu-l zeilor lor. Difuzia de amintiri Lumea Veche nu este evident. Astfel, ar părea că a Lumii Noi a fost populat înainte de Potop şi că inundaţie de pod de pamant din Asia a dus la un nivel mai mare mai mare cauzate de inundaţii, mai degrabă decât de la topi glaciare.
Având în vedere o conexiune rasială între locuitorii respective ale celor două emisfere şi separarea lor, ca urmare a Potopului, anumite caracteristici mongoloid trebuie să fi existat înainte de catastrofă acvatică şi o întrebare în sine îndeamnă:. Doar ceea ce a făcut omul antediluvian arata?
Cele două grupări rasiale cel mai populat din lumea de astăzi sunt Mongoloid şi alte moderat pielea inchisa la culoare popoare, cu părul negru. De ce ar trebui aceasta să fie Oare toate rasele moderne, există undeva înainte de Potop? Şi erau acolo supravieţuitori mai mult în unele grupuri decât în altele?
Mai probabil, aceşti oameni au constituit un grup de primar care a proliferat după Potop, înainte de tipuri rasiale exista. Într-adevăr, au primit un punct de pornire. Şi care încep capul este motivul probabil pentru lor de a face un astfel de procent mare de astăzi omenirea.
Eventual, prin urmare, aceste populatii mari moderne poartă o asemănare puternică a noastre pre-Deluge strămoşi. Poate că putem vedea chiar şi reflectare a înaintaşilor noştri vechi în Mongoloid de astăzi.
În cazul în care nu prezintă o imagine aproximativă a strămoşilor noştri de la distanţă, de unde alte rase? Ce dovezi sugereaza?
Având în vedere distribuţia final (pre-columbiene) din rase de viaţă, ceea ce a fost sugerat în calea unei curse primare forţele concluzia că omenirea a cunoscut o practic de Est (galben)-Vest (Alb-Negru) diviziunea rasială din anterior sale locul anatomic uniformă, deşi cu siguranţă, cu variaţii periferice. Posibilitatea unei astfel de divizare a fost citată de către Karp.
Cea mai adâncă diferenţe în sânge-grup de trasaturi nu se află între rase, dar între popoarele care trăiesc la est şi la vest de Marea Barieră de centrale din Asia deşert munte.
Evident, a existat o subdiviziune suplimentară de Vest latitudinale în alb şi negru.
Misterul de origini Negro, citată mai sus, se învârte în jurul brusc aparentă a apariţiei lor. Atunci când această rasă de oameni făcut în cele din urmă scena, se pare ca au aparut intr-o maniera foarte nonuniformitarian. Potrivit Coon:

În ceea ce ştim, a început pe linia Congoid nivel evolutiv aceleaşi cu cele Eurasiatic în Orientul Mijlociu Pleistocenul timpuriu şi apoi oprit pentru o jumătate de milion de ani, după care [în Pleistocenul superior] negri şi pigmeii a apărut ca în cazul în care din nicăieri.
Mărturie adiţional la apariţia Blacks "bruscă este prevăzută în scrierile lui Ovidiu, extrase din amintirile vechi, în cazul în care o origine recentă este implicată:
A fost [atunci când Phaethon stabilit pe pământ flăcări], ca oameni cred, că popoarele Aethopia a devenit negru jupuit. . . Apoi, de asemenea, Libia a devenit un deşert, pentru căldură secat de umiditate ei [afirmaţia lui Ovidiu unor modificări bruşte concurente şi compatibile la om şi mediul său este de gândit.]
Uscare-out din Sahara se crede că a avut loc în cursul superior Pleistocenul timpuriu sau în Holocen.
Posibilitate a fost ridicat de o divizie est-vest rasiale bazate pe grupuri de sânge. Compatibil cu această afirmaţie este "o asemănare generală în sânge-grup de trăsături între caucazieni şi africani, precum şi [o] apariţia în Africa de anumite altfel exclusiv Caucasoid sânge-grup de gene", sugerând o comună alb-negru stramosi. În plus, dintii negru par a fi cele mai multe ca şi cele ale caucazieni primitive. "
Partajarea cu negrii din Africa ceea ce pare a fi un trecut inexistent, a caucazieni European încolţeşte din rădăcini mongoloid? Karp scrie că ". . . În Croaţia. . . există cranii datând jur de 100.000 de ani, care au lopata în formă de incisivi [o caracteristică mongoloid] şi se confruntă cu "mongoloid" plat "şi ia act de Coon:". dintii de aceste europeni din perioada interglaciare ultima [Pleistocenul superior]. . . conţin caracteristici morfologice care se referă în parte la linia Sinanthropus-mongoloid. . . "
Ainu, de asemenea, par să fi avut o istorie relativ scurtă, deoarece "toate craniile cunoscute ainu sunt recente" (adică, de la Epoch Holocen), şi par a fi o ramură de vecinii lor mongoloid. "Dinţi de moderne ainu sunt similare cu cele ale japoneză preistorice, întrucât dintii japoneze moderne sunt similare cu cele din China antică. In ciuda aspectului lor Caucasoid, ainu sunt cu siguranta coborat din stoc mongoloid. "
Putem rezuma rezultatele noastre, după cum urmează:
  1. Negru-africanii au venit în existenţă dintr-o dată în Pleistocenul superior.
  2. Caucazieni European aparent au fost precedate de vînzare mongoloid în Pleistocenul superior.
  3. Există comune genetice între caucazieni Europeană şi africanilor negri care nu sunt împărtăşite de Mongoloid.
  4. Ainu cu pielea albă sunt descendenţi din stoc mongoloid, cu nici un cunoscut înainte de a rămâne Holocene.
Immanuel Velikovsky elaborate la lungime pe cataclisme trecut, conservate în mituri şi istoriile din întreaga lume. Mai mult decât atât, el a speculat că anumite fosile au fost amplasate Pleistocenul [în vremuri istorice] în timpul uneia dintre aceste tulburări.
Se pare că la începutul Holocenului în unele părţi ale lumii a coincis cu, sau strâns în paralel, la începutul Pleistocenul superior în alte părţi. Ambele perioade urmat Pleistocenul Mijlociu. (A se vedea propus geo-istoric coloană în cartea mea.) Prima apariţie a ainu (Holocen) ar paralele apoi că de caucazieni şi Negroids (Upper Pleistocen).
Pleistocenul Orientul Mijlociu ar fi fost reziliat de inundaţii, şi, în curând, ulterior, omenirea a fost divizată rasial. Civilizaţia a început să apară în unele părţi ale lumii (cum ar fi Orientul Mijlociu), în timp ce vanatori-culegatori si locuitorii pestera luptat pentru a supravieţui în altă parte (la fel ca în Europa).
Nu a fost, probabil, un anumit grad de diferenţiere anatomice umane prin adaptarea mediului înainte de Potop, şi poate chiar mai mult după aceea. Dar barierele geografice a fluxului de gene nu au fost responsabili pentru multe tipuri de rasă atât de familiară astăzi. Aceste tipuri de venit nu despre într-un ritm uniformitariană în trecutul îndepărtat, dar catastrofal-brusc-ca rezultat al scară largă, şi, practic, simultan, transmutaţii (necunoscut cauza).
"Cauze necunoscute" poate fi aproape sigur legate de alte concurente întreruperile biologice. Dar "simultaneitate şi brusc" sunt concluzii rezonabile pe baza dovezilor. Acest lucru stă în contrast evident cu "existenţa situaţiei dovedeşte selecţia naturală."
Dintr-o omogenitate monotonă, a apărut repede un curcubeu adevărat al omenirii: piele echitabil, deschise la culoare ochi, şi părul de aur pentru piele neagră şi păr negru, care a fost nu mai drepte, tipuri şi anume, distincte rasiale.
Mai mult decât atât, rasa a venit primul; bariera menţinerea a urmat că bariera este universal: Este socio-psihologic.. Doar recent am început să vedem o defalcare semnificativ în această barieră.
Articolul de mai sus se bazează pe extras de la MAN SI planeta lui - O istorie neautorizate de către James E. Strickling, Elocvent Books ISBN: 978-1-60693-099-1. Du-te la www.jimstrickling.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu