marți, 21 februarie 2012

"Zilele din urmă"? semne



Sunt acestea ultimele zile despre care se vorbeşte în Biblie?

Semne în soare, lună şi stele, războaie şi de zvonuri de războaie, cutremure de pământ în diferite locuri, inundaţii, boli, foamete, tsunami. Tornade ciudate coboară la locuri de văzut niciodată înainte. De primejdie de naţiuni, tulburări civile, revolta de raspandire la o scară globală, accelerarea bruscă în record de dezastre naturale, în întreaga lume mor de animale off-media, poli-Shift, pamant batut de axe, zile scurtat.
tulburări cosmice, evenimente etc lăsând oamenii de stiinta Clueless.Acestea sunt unele din evenimentele descrise în cărţile lui Matei, Luca şi ca începutul durerilor, care progresul în ceea ce se numeşte necazul cel mare perioadă a vorbit în cartea lui Daniel şi revelaţii, şi suntem în pas foarte de care Lucrurile perioada de timp. se va inrautati dincolo de intelegerea ... Indiferent dacă crezi sau nu, ori foarte ciudate şi să incert înainte.

Bibliei de predictii despre Timp de Îndurerată

Discursul pe Muntele Măslinilor [Matei 24: 1-8 (KJV1611)]
1 Şi Isus a ieşit, şi au plecat de la templu, şi ucenicii Lui au venit la el pentru ca să arate el clădirile templului 2 Şi Iisus le-a zis, nu veţi vedea toate aceste lucruri.? Adevărat vă spun, Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu fie dărâmată. 3 Şi cum şedea pe muntele Măslinilor, ucenicii au venit la el în particular, zicând: Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucrurile să fie şi ceea ce va fi semnul venirii Tale şi al sfârşitului lumii 4 Şi? Isus a răspuns şi le-a zis, Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva 5 Fiindcă vor veni mulţi în numele meu., zicând: Eu? am Hristos, şi vor înşela pe mulţi 6 Şi veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi că voi nu se tulbure: pentru toate aceste lucruri trebuie să vină să treacă, dar încă nu este sfârşitul 7 Un neam se va scula împotriva altui neam.. , şi o împărăţie împotriva altei împărăţii, şi nu va fi foamete şi ciumă, şi cutremure, în diverse locuri. 8 Toate acestea sunt începutul durerilor.

Semnele

Pentru neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii, şi nu va fi foamete şi ciumă, şi, cutremure, în diverse locuri.

Dezastrele, tulburări civile şi războaie

Profeţii false la locul de muncă?


Vrăjitoria a ingerilor cazuti

Bestia: ocultă şi subconştient război (nu rataţi această unul):


Subiect: Link-uri conexe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu