marți, 21 februarie 2012

Oamenii de stiinta in cautarea străinilor pe luna



Voluntarii sunt recrutaţi pentru a ajuta la aspect prin mii de imagini ale suprafeţei Lunii pentru a căuta  orice semn că străinii ar fi fost acolo.

Fizicienii Paul Davies şi Robert Wagner au propus o căutare de probe străin pe suprafaţa Lunii prin studierea în detaliu mii de fotografii realizate de NASA Lunar Reconnaissance Orbiter. "În cazul în care costă puţin pentru a scana de date pentru semne de manipulare inteligent, putin se pierde în acest sens, chiar dacă probabilitatea de detectare tehnologie extraterestră la locul de muncă poate fi extrem de scăzut", au spus ei.

Străinii sunt pe Luna? Oamenii de stiinta vor sa te alaturi de căutare

Oamenii de stiinta americani doresc să se înroleze voluntari online pentru a identifica semne de viaţă extraterestră în imagini luna colectate de NASA Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO).
Fizicienii Paul Davies şi Robert Wagner de la Universitatea de Stat Arizona cred că pot exista semne ale vieţii extraterestre , în formă de mesaje, instrumente ştiinţifice, deşeuri sau dovezi de exploatare care ar putea fi observat cu ajutorul telescoapelor umane şi nave spaţiale orbitale.
În lucrarea lor, publicat online in revista Acta Astronautica, perechea a scris: "Deşi nu există doar o probabilitate mica ca tehnologia străinul ar fi lăsat urme pe luna sub forma de o modificare artefact sau suprafaţă de caracteristici lunare, această locaţie are virtutea de a fi aproape, şi de conservare a urmelor pentru o durată imensă.
"În cazul în care costă puţin pentru a scana de date pentru semne de manipulare inteligent, putin se pierde în acest sens, chiar dacă probabilitatea de detectare tehnologie extraterestră la locul de muncă poate fi extrem de scăzut."
Lucrarea adaugă: "civilizaţii extraterestre ar putea fi trimis sonde în regiunea noastră a galaxiei. Orice misiune la sistemul solar s-ar fi, probabil, a avut loc un timp foarte mult timp în urmă.
"Mediu lunar ar putea păstra artefacte de milioane de ani."LRO a fost de a lua imagini ale suprafeţei Lunii, din 2009, cu mai mult de 340.000 de fotografii colectate până în prezent .
Potrivit lui Davies şi Wagner, ar fi imposibil pentru o echipa pentru a examina numărul tot mai mare de imagini, prin urmare, sugestia lor de a implica amatori entuziaşti în ceea ce spun ei ar face ", un proiect excelent educaţional".
Ei sugereaza, de asemenea, programe de calculator clădire care ar putea recunoaşte neregulile pe suprafata Lunii.
Propunerile ar urma să completeze alte vânători ştiinţifice pentru viaţă extraterestră, inclusiv de căutare pentru inteligentei extraterestre (SETI) , de cercetare, care utilizează date din radiotelescopes.
Articolul Sursa: http://www.huffingtonpost.co.uk/2011/12/26/aliens-moon-acta-astronautica-seti-nasa-_n_1170217.html

PS1 Introducere în "Cauta artefacte extraterestre de pe Luna"

Abstract
Caută inteligentei extraterestre (SETI) are o probabilitate scăzută de succes, dar ar avea un impact mare în caz de succes. Prin urmare, este logic să se extindă de căutare cât mai mult posibil, în limitele bugetului de modest şi de resursele limitate disponibile în prezent. Pentru a data, SETI a fost dominată de paradigma de a căuta în mod deliberat grinzi mesaje radio.
Cu toate acestea, dovezi indirecte pentru inteligenţă extraterestră ar putea veni de la orice semnături incontestabile de non-umane tehnologie de baze de date existente căutate de astronomie, biologie, ştiinţele pământului şi planetare toate low-cost ofera posibilitatea de a cauta o amprentă de tehnologie extraterestră.. În acest articol vom lua ca un studiu de caz, de o anumită bază de date noi şi rapid-expansiune:. cartografiere fotografică a suprafeţei Lunii de către Reconnaissance lunar Orbiter (LRO), la 0,5 la rezoluţie m. Deşi nu există doar o probabilitate mica ca tehnologia străinul ar fi lăsat urme pe luna în formă de o modificare artefact sau suprafaţă de caracteristici lunare, această locaţie are virtutea de a fi aproape, şi de conservare a urmelor pentru o durată imensă.
Control sistematică a imaginilor fotografice LRO se efectuează de rutină oricum în scopuri ştiinţifice planetare, şi acest program ar putea fi uşor de extins şi externalizată la un cost suplimentar mic pentru a se potrivi obiectivelor SETI, după moda de SETI @ home şi proiecte Galaxy Zoo. Repere
  • Civilizaţii extraterestre pot fi trimise sonde în regiunea noastră a galaxiei.
  • Orice misiune la sistemul solar s-ar fi, probabil, a avut loc un timp foarte mult timp în urmă.
  • Mediu lunar ar putea păstra artefacte de milioane de ani.
  • Lunar Reconnaissance Orbiter oferă o bază de date fotografice pentru a căuta artefacte.
  • Căutarea în baza de date LRO va face un proiect excelent educaţional.În această examinare în NASA "cutie neagră" transcrieri, ne vom uita la doar câteva din cele mai multe comentarii interesante şi revelatoare efectuate de către astronauţii parcursul programului Apollo, care au fost capturaţi de către sistemul de DSE CSM, precum şi legătura pe unele dintre protocoale de scripting folosite în timpul emisiunile TV realizate de diferite CSM în timpul călătoriei la şi de la Luna si in timp ce in orbita Lunii. Contrar a ceea ce mulţi cred că, aceste emisiuni de televiziune au fost, de fapt, elegant afacerile scriptate, conceput pentru a controla strict cantitatea de date pe care noi, publicul larg, ar avea la dispozitie pentru a analiza. Din aceasta cauza, transcrierile DSE şi DSEA interne de conversaţie echipajului ne poate oferi, în cuvintele proprii astronauţi, o înţelegere a existat un scenariu şi mai puţin-pazit în unele lucruri incredibile au fost martori într-adevăr în timpul călătoriei la şi de la Luna. În timpul programului de aterizare Apollo, NASA a folosit două sisteme principale de zbor de înregistrare de telemetrie / voce la bordul navelor spaţiale lor. Unul dintre aceste sisteme a fost în interiorul modulul de comandă / Service, iar celalalt a fost montat în modulul lunar. Aceste două sisteme s-au cunoscut sub numele de DSE (la bordul CSM) şi DSEA (la bordul LM). "Data echipamente de stocare" sisteme de esenţă a servit ca aparate Black Box navigant de voce, concepute pentru a bandă unele din discuţiile interne dintre astronauţii în timp ce acestea au fost în contact radio cu Misiunea de control din Houston. După ce contactul a fost re-stabilit în timpul zborului, de Control al Misiunii ar putea arunca apoi (downlink), datele înregistrate de la CSM pe Pamant, în cazul în care ar fi analizat.
    Din păcate, astăzi, NASA susţine că benzile originale DSE Black Box de la misiunile Apollo lipsesc şi se presupune că a pierdut. Cu toate acestea, aceste înregistrări DSE au fost transcrise la scurt timp după conţinutul de casete au fost iniţial obiectul unui dumping din CSM la Pământ, şi de mai mulţi ani după ce sa terminat programul Apollo, aceste transcrieri în cele din urmă au fost declasificate şi apoi eliberat în arhivele NASA.
    În segmentele următoare, vom examina mai multe declaraţii impresionante realizate de astronautii de la NASA care au fost capturate de catre diferitele sisteme de înregistrare de voce navigant utilizate nu numai în timpul programului Apollo, dar în cele anterioare Gemeni Pământ-orbitale bilete de avion, de asemenea. Nu este mult mai mult să vină! - LunaCognita
    Toate paginile stenograme prezentate în această prezentare sunt documente oficiale sursă, versiunile online, care pot fi accesate @
    http://www.jsc.nasa.gov/history/mission_trans/mission_transcripts.htm

    PS3 nu ar fi faptul că rece ...

    Este că ceea ce ne-ar dori să afle?
    O compilaţie fotografie a anomaliilor de pe suprafaţa Lunii, inclusiv nave spaţiale extraterestre, femeia presupusa găsit în interiorul, baze de pretinse străine şi OZN-urile care părăsesc suprafaţa sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu