miercuri, 22 februarie 2012

Arheologie Interzisa - Misterele omului

Apoi Dumnezeu a zis, "Să fac omul după chipul si după asemănarea mea; ... Deci, Dumnezeu a creat pe om după chipul Său, la făcut pe bărbat şi femeie după chipul lui Dumnezeu. - Geneza 1:26-27
Este Indiana Jones intalneste The X-Files în acest program interesant care abordează problema veche "În cazul în care am venit?" Vizionează Fascinant! Foarte recomandat! - Michael Rogers, "Library Journal"
Creatorii de Mystery Premiul Emmy a Sfinxului prezenta un film nou şi revoluţionar care examineaza una dintre cele mai mari mistere noastre: originile omului.,
Găzduit de Charlton Heston, acest film provocări ceea ce suntem învăţaţi despre evoluţia umană şi apariţia civilizaţiei devreme.
O noua specie de anchetatori ştiinţifici prezinta dovezi uimitoare pe care comunitatea academică a ignorato in linişte.
Include date despre aceste mistere uimitoare şi o serie de interviuri fascinante  cu cercetători, oameni de ştiinţă, şi cel mai cunoscut, autorităţile de cele mai credibile din lumea de astăzi.Dau vina pe religiile agresive pentru a ascunde istoria reala. Ei au ucis, torturat milioane de oameni în numele zeilor, în scopul de a avansa învăţăturile lor despre umanitate - desigur, în cooperare cu politica - Comentariu vizitatorului.

Partea 2. Originile omului

de Anders
La data de 27 decembrie 2002 Dr. Brigitte Boisselier, CEO-ul de la o companie numită Clonaid, a dat o conferinta de presa la Hollywood, Florida. Ea a uimit lumea cu anunţul că prima clonă umană au fost facuta cu o zi mai devreme. Chipurile, fetita este în stare bună de sănătate. Fiind primul de acest fel ea se numeşte Eva. Dr. Boisselier a susţinut că zece implanturile au fost realizate şi 5 din aceste a dus la sarcini normale.  mai multe naşteri s-au realizat in ianuarie si inceputul lui februarie.
Anunţul a stârnit controverse instantanee a opoziţiei. Medicii in cursa pentru a fi primul om care produce clona denumita Clonaid şi a subliniat faptul că această societate nu a făcut nici o cercetare cu animale şi nici nu a publicat lucrari stiintifice cu privire la orice astfel de lucrări. Având în vedere faptul că oile clonate Betsy a fost primul rezultat pozitiv din 268 încercări ei au fost uimiţi că, din 10 implanturi 5 va duce la sarcini normale. Aspectul etic al clonarei oamenilor, a fost discutat public si comentariile caustice condamna pe Dr. Boisselier si echipa sa.
Adăugarea la controversa a fost un alt aspect al acestei situaţii, care a fost o lovitură majoră pentru fiecare om de ştiinţă respectabil. Dr. Boisselier are legături strânse cu Raeliens, un grup, care, în Canada ia fost acordat statutul de religie. Se presupune că, acest cult are peste 80.000 de adepţi în întreaga lume. Fondatorul si liderul grupului, Claude Vorilhon, Rael se numeşte pe sine însuşi, de unde şi numele Raeliens. Acesta susţine că în 1973 a avut o întâlnire cu extratereştrii.
Extraterestrii ia spus lui Rael că oamenii provin din clone produse de către străini cu zeci de mii de ani în urmă şi plasati pe această planetă. Ei de asemenea, ia spus ca a venit timpul pentru a produce clone umane din nou. În ceea ce Rael a declarat la CNN in aceeaşi zi, planul a fost pentru a impregna primele femei cu clona lor proprie şi a fătului trebuie efectuate printr-o sarcină normală care duce la o naştere normală. Copii clona atunci ar merge printr-o copilarie normala pana cand au ajuns la maturitate la vârsta de optsprezece ani.
În a doua etapă, în laboratoare biogenetice clonelor umane ar fi produs, care a avut o rată de creştere accelerată nu numai înainte, ci, de asemenea, şi mai ales după venirea la viata. Rael a spus el crede că în cele din urmă clone complet dezvoltat uman ar putea fi produse în cursul de câteva ore. El a adăugat că clone ar fi la fel ca un vehicul care are nevoie de un şofer, deoarece nu exista nici o cale de a produce un spirit dezvoltat.
Acest aspect Rael consideră a fi un avantaj, deoarece el prevede că, în viitor, cei care participă la acest program ar putea ajunge un fel de nemurire. Atunci când un om ajunge la limită de vârstă şi / sau este aproape de moarte el / ea va ordona o clona. Odată ce această clonă este complet dezvoltat / lui mintea ei ar fi transferat la clona. În cazul în care clona ajunge la stadiul in care ei / lui organismul devine caduc un alt clona vor fi produse, iar mintea va fi transferat din nou. Şi aceasta ar trebui să meargă şi pe la ...
Există un aspect important la acest scenariu, pe care nici Rael, nici altcineva menţionate. Ce se întâmplă dacă clone ar putea primi nu numai mintea donatorilor de celule au fost produse din? Ce se întâmplă dacă clone ar putea primi minţile de extraterestrii, precum şi? Ar putea această planetă să fie ameninţat de o invazie de corp străin Snatchers? Ar putea fi străini conducerea şi îndrumarea activităţii Clonaid, în scopul de a stabili un punct de sprijin pe această planetă?
La data de 30 decembrie 2002 într-un interviu cu Dr. Boisselier ABC menţionat că naşterea acestui copil clona a fost punctul culminant al 25 de ani de cercetare. Aceasta pune la începutul acestui proiect de clonare la aproximativ 5 ani după întâlnirea cu extratereştrii Rael ar fi avut-o. 5 ani pare a fi un interval de timp rezonabil pentru pregătirea laboratoarelor şi obtinerea de oameni de ştiinţă calificaţi să facă acest tip de muncă. O rata de succes de 50% aşa cum a susţinut de Dr. Boisselier este mult mai mare decât orice altă metodă de fertilizare în alte folosesc acum. În mod evident, această situaţie trebuie să fie urmărit foarte atent.
Omul modern a apărut din neant aproximativ 45000 ani în urmă. Nu există nici o legătură într-biologice pentru alte hominizi care au trăit pe această planetă. SC 30000 ani în urmă cu neanderthalienii au dispărut din arhivele de fosile. B/94/1 Nimeni nu stie exact unde şi când omul modern originea. B/100/3 Dintr-o data, 5500 de ani în urmă, în 5 locaţii cunoscute sub numele de leagăne de dezvoltare a civilizaţiei a agriculturii, creşterii şi oraşe a început. Religia a fost pusă în aplicare peste tot şi o structură politică şi economică a asigurat în avans a civilizaţiei. O simpla mie de ani mai târziu egiptenii piramidele construite vom avea un timp greu pentru a ridica chiar si cu ajutorul tehnologiei ziua de azi.
Compozitiei misterul aparitiei omului brusc, fără legătură cu trecutul acestei lumi este imensa varietate de caracteristici rasiale. Este de neconceput ca intr-o simpla 45000 ani multe rase care populează această planetă ar fi provenit de la selecţia naturală şi din influenţele de condiţiile climatice şi locale. Omul alb a fost trăiesc în Africa şi cele două Americi de sute de ani. Negrii şi alte persoane cu skin-uri colorate cum ar fi arabi sau indienii au trăit în regiunile nordice ale Americii şi din Europa de sute de ani. Nu este cea mai mică schimbare în piele de culoare sau trăsături etnice a fost observat. Antropologii încercaţi foarte greu pentru cercetare şi pentru a explica această situaţie, dar eforturile lor produse doar teorii care sunt extrem de inadecvată.
Există mai multe grupuri principale de oameni: asiatici, indieni Roşie a Americilor, arabi şi poporul de origine indo-europeană. Aceste grupuri varia foarte mult între ele, mai ales indo-europenilor. Prin urmare, ne vom ocupa de acest grup, deoarece oferă o perspectivă mai fascinant în originile omului.
La data de 02 februarie 1786 Sir William Jones sa adresat Societatii asiatice din Calcuta. El a prezentat ştiri surprinzător faptul că o familie indepartate ale indo-europene de puncte de limbi la o origine comună a multor popoare anterior, a crezut că au provenit din medii foarte diverse. Cu acest discurs el a descoperit cea mai mare enigma a antropologiei. În timp ce un fond comun lingvistic a fost gasit pentru populaţie de aproximativ jumătate din această lume, variind de la India către Islanda apariţiile lor diferă dramatic.
Până în prezent nimeni nu a fost în măsură să ofere o explicaţie pentru diferenţele în trăsăturile rasiale între popoarele care au indo-europeană ca o limba de origine comună. Aşa cum enigmatic este faptul că nicăieri orice artefacte sau rămăşiţe ale unei culturi Info-europene ar putea fi găsite până în prezent. Prin munca de detectiv pe limbi, se presupune că indo-europenii originea undeva la nord de Marea Neagră. De acolo au răspândit popularea a terenurilor din India la Islanda. Acest lucru este la fel de mult cum ştim.
Privind la originea misterioasă a indo-europenilor sub aspectul unui producţia pe scară largă de oameni în bio-genetice laboratoare ar putea oferi explicaţia antropologii au căutat atât de mult în zadar. Criteriile cele mai importante sunt două: mulţi oameni pot fi produse într-un timp scurt si poate acesti oameni fi produse cu apariţii foarte diferite rasiale?
Până la 28 decembrie 2002 nimeni nu ar fi cerut chiar întrebare. Apoi Rael, liderul Raeliens, ocazional menţionat că, în faza a doua a proiectului clone umane clonarea umană va fi produs în cursul de câteva ore. De la începutul până la produsul finit de o fiinţă umană de câteva ore scurte ar fi de ajuns pentru a face loc de muncă. Comentatorii la TV de abia o observa din această declaraţie. Cu toate acestea, ar putea fi cel mai important aspect al controversei clonare furios astăzi.
Nimeni nu a vorbit nimeni şi, probabil, gandit chiar posibilitatea de a produce clone umane intr-un timp scurt, cu excepţia Rael. Deci, în cazul în care nu a prins ideea că acest lucru ar fi posibil? În cazul în care cererea sa de contacte cu extraterestrii este adevărat sursă a acestor informaţii este evident. Atunci este, de asemenea, evident că afirmaţia potrivit căreia omenirea provenit de la animale clonate ar putea fi adevărat. Apoi, de asemenea, ar putea fi adevărat că mai multe mii de ani în urmă, o mare unitate de productie la nord de Marea Neagră produse val după val de oameni genetic personalizate, care apoi au fost trimise peste tot terenurilor. Oameni întuneric jupuit au fost trimise în zonele cu un climat foarte cald. Oamenii albi pielea au fost trimise la terenurile din nord, cu un climat rece. Pentru climă în între oameni au fost produse cu diferite nuante de culori de piele.
Presupunând că contactele cu extraterestrii a luat, într-adevăr loc şi presupunând că străinii le-a spus adevărul despre om, descendent din clone ar trebui să existe rapoarte de la cele mai vechi timpuri se referă la producţia de om, de fiinţe superioare.
Există într-adevăr, referire directă la producţia de oameni în tradiţiile sumeriene şi babiloniene. Zeii produs om ca slujitori destinate să îndeplinească nevoile creatorilor lor. În Epopeea lui Ghilgameş sumeriană chiar şi un caz concret de producere a unui om este raportată:
Acest epic oferă mai multe detalii interesante despre momentul în care Ghilgameş a fost rege al orasului Uruk sumeriană a în jurul valorii de 2500 î.Hr.. El a fost copil de o uniune între o zeiţă şi un om. Innana zeiţă, în Akkad şi Babilon cunoscut sub numele de Ishtar, îi dăduse regalitate. A lungul timpului a devenit Ghilgameş bărbaţi intolerabil neplăcut molestat sexual şi femei deopotrivă şi populaţia umană implorat zeii de a face ceva despre asta. Zeii produs apoi Enkidu particularizate pe deplin dezvoltat-proiectat pentru a satisface nevoile de Ghilgameş în toate privinţele. Acest om a devenit tovarăş apropiat şi iubita lui Ghilgameş care sa ţinut atât de ocupaţi ca restul populaţiei primit un răgaz atât de necesar.
Pomul Vieţii asiriene.
Ingineria genetica este relativ nou, dar le-a adus rezultate foarte impresionante deja. De la un om la clonarea genetic personalizate proiectarea produsului finit poate fi doar un pas mic.
Deoarece există foarte puţine informaţii referitoare la o producţie artificială a oamenilor, este necesar pentru a investiga apariţia foarte de oameni şi circumstanţele care îl însoţeşte. - Se pare că, a spus Rael străinilor care 25000 ani în urmă cu extraterestrii produse clone umane, care apoi au fost însămânţate pe întreaga planetă. Nu există nici o dovadă că la acel moment extratereştri sau oameni a apărut în număr mare pe această planetă. În om fosili înregistrare apar cu aproximativ 50000 ani în urmă. De asemenea, există dovezi incontestabile că 5500 ani în urmă străinilor care au numit ei înşişi zeii au invadat această planetă şi au ocupat-o până la aproximativ 3500 de ani în urmă.
Este interesant de notat faptul că în Japonia şi în Yucatan a existat o populaţie umană înainte de zei a aterizat. În cazul în care zeii au sosit aproximativ 5500 ani în urmă au adus de-a lungul sau a produs o nouă versiune, mult mai avansate de oameni. În ambele cazuri, o societate dual cu limbi diferite pentru clasa conducătoare şi funcţionarii dezvoltate. Om originală a devenit slujitori ai oamenilor nou sosiţi sau produse şi zei.
Aproximativ 3500 de ani în urmă un cataclism majoră a lovit planeta. Explozia cele mai violente vulcanice din ultimii zece mii ani a distrus insula Thera. Întreaga Mediterană a fost devastat. În Grecia, acest eveniment provoca un potop imens amintit, în continuare, de inundaţii Deukalion lui, deoarece el şi soţia sa au fost zei numai pentru a supravieţui. Pentru 3500 ani zeii străin nu ar putea exista pe suprafata acestei planete. Proiectul clonarea de Rael şi Clonaid ar putea fi o încercare de a schimba asta.
Rael a spus străinilor care l-au contactat au fost de aproximativ 4 metri înălţime. Este interesant de notat faptul că un set de zei din antichitate a fost destul de scurt. Nu sunt imagini şi statui de zei şi zeiţe şi-au arătat toate trăsături comune în întreaga lume. Zeii nu au fost doar scurt - 3 - 4 metri. Ei au avut toate picioarele extrem de scurte îndoite, capete mari diform şi, de obicei au fost foarte urât. (Ptah, zeul egiptean al creaţiei; Bes, zeul egiptean al iubirii şi a naşterii; Thor, zeul tunetului germanice; zeilor polineziene; Liliecilor din zeului aztec, Ku sau Kukalimoku, Hawaiian zeului razboiului, Adena Dumnezeu; Maya zeu).
Există un al doilea set de zei şi de aceste arata ca numai oamenii mai bine. Acestea sunt zei din Grecia, zeităţi din Egipt, etc soluţie la acest mister se află în Egipt, deoarece zeii bine au fost numite zeităţi şi au clasat mai jos de zei. În mitologiile din Orientul Apropiat şi Mijlociu, precum şi Grecia, tânăra generaţie de zei s-au luptat generaţia mai în vârstă de zei şi i-au invins.
Ştim numele de generaţie mai veche a zeilor şi ei sunt zei pitic. Ştim numele tinerei generaţii de zei şi ele sunt cele bine care sunt ca oamenii. Ei sunt cei care au avut relaţii cu oameni şi este cunoscut faptul că peste tot în lumea antică, copiii s-au născut din uniunile între zei şi zeiţe şi la om.
Nu este exclus ca generaţia mai veche a zeilor ar putea fi părinţii biologici ai tinerei generaţii de zei / divinităţi. Diferenţa în aparenţă este prea mare. Concluzie: prima generaţie de zei produs de a doua generaţie de zei / divinităţi ca clone de ei înşişi. După cum sa raportat în mitologiile în întreg Orientul Mijlociu şi Grecia, la un moment dat de timp, de a doua generaţie au răzvrătit împotriva prima generaţie, producătorii lor, şi-a asumat toată puterea. Zeus a devenit zeul grec suprem şi Amun a devenit zeul egiptean suprem. Zeităţile asumat "zeu-statut" şi a devenit zeii mitologiei.
Având în vedere cele de mai sus trebuie să ia în considerare posibilitatea ca acest proiect clonarea de Rael şi Clonaid ar putea fi pregătirea pentru o invazie a acestei planete de către străinii care au fost aici înainte. Aceasta conduce la întrebarea: "de ce nu aceste străinii să nu teren pur şi simplu aşa cum au făcut în urmă cu 5500 ani?"
Când astronauţii au început zborurile spaţiale, iniţial, s-au întors dezorientat şi ameţit. Ruşii instalate sisteme de rezonanţă magnetică, în staţia spaţială lor pentru a simula câmpul electromagnetic al planetei. Indiferent de motiv, se pare evident că străinilor nu poate tolera prezenta campului electromagnetic, deoarece nu există rapoarte de debarcare şi a străinilor care stau aici pentru orice perioadă lungă de timp, altele decât în ​​cele mai vechi timpuri. Acest obstacol ar putea fi depăşite prin producerea de om clonate, care sunt utilizate pentru a câmpului electromagnetic de această planetă şi transferul de energii spirituale străin în aceste fiinţe.
Oricare ar fi implicaţiile, activităţile Rael şi Clonaid lui trebuie să fie urmărite îndeaproape. Considerente etice şi morale sunt mult mai puţin de o preocupare decât posibilitatea unei invazii extraterestre prin intermediul clone umane produse pentru a da rău-intenţionate extraterestrii un punct de sprijin pe planeta noastră.
Drepturi de autor îmbogăţit Anders
Reproducerea de orice fel în parte sau in totalitate numai cu acordul scris al autorului

Despre Anders îmbogăţit

Îmbogăţit Anders a fost suportat şi a crescut în Austria. A urmat Rollins College din Florida şi a absolvit Universitatea din Viena. Îmbogăţit Anders a petrecut 15 ani în diverse funcţii de conducere. Apoi, el a vizitat Insulele Virgine şi a rămas. Insulele Caraibe sa dovedit a fi propice pentru scris cărţile sale *. Anders bogat poate fi contactat la: RichAnders@msn.com

Partea 3. Crearea literală a Omenirea la mâinile You-Know-Cine

de Lloyd Pye
În 1905, un functionar de 25 de ani în vârstă de brevet de inventie pe nume Albert Einstein demolat certitudine 200 de ani, care Isaac Newton ştia tot ce era să ştiu despre fizica de bază. Intr-o lucrare tehnică numai câteva pagini lung, Einstein a trimis o mare parte a sa actuală "realitate" la lada de gunoi a istoriei, în cazul în care a găsit o companie buna, cu mii de aruncate înapoi în mare alte mari şi mici. În 1905, deşi, aruncaţi-lui Newton a fost de aproximativ la fel de mare ca bin ar deţine.
Acum, un alt Grand Old "certitudine" pluteşte peste lada de gunoi istoriei, şi se pare doar o chestiune de timp înainte de Einstein unor noi scrie câteva pagini (sau mai multe pagini), care o va aduce în jos şi-l retrograda a istoriei. Şi, cum a fost cazul in 1905, fiecare "expert" în lumea râde cu poftă la orice sugestie că certitudinea lor ar putea fi lovit. Cu toate acestea, în cazul în care faptele sunt orice etalon, care ar trebui să fie întotdeauna cazul, dar frecvent teoria isn't-lui Charles Darwin a evoluţiei prin selecţie naturală este în mişcare spre extincţie.
Vă rugăm să reţineţi acest lucru: nu toţi cei care contestă evoluţia este în mod automat un creaţionist. Darwiniştii place să gudron de toate adversarii cu care perie atat de mult din cauza dogmei creaţioniste este absurdă. Creationistii mulishly se exclud de la o atenţie deosebită, refuzând să renunţe la părţi în mod fatal eronate ale argumentului lor, cum ar fi interpretarea literală a "şase zile ale creaţiei." Desigur, unii au încercat să adopte o poziţie mai rezonabil, dar cei puţini pot " t fi auzit de ranting de multi dintre cei care refuză.
Recent, un nou grup a intrat în joc, mult mai bine educaţi decât Creaţioniştii tipic. Acest grup a elaborat o teorie numită "Design Inteligent", care are o mulţime de fapte stabilite ştiinţific pe partea sa. ID'ers, însă, da departe de rădăcinile lor creaţionist insistând asupra faptului că, deoarece viaţa la nivelul cel mai de bază este atât de incredibil şi ireductibil complex, acesta nu ar fi putut pur şi simplu ", intrat în a fi", asa cum insista Darwiniştii.
De fapt, "viaţa într-un fel însăşi asamblate stele din molecule organice" dogma este la fel de absurd ca "totul a fost creat în şase zile", dogmă, care ID'ers înţeleagă şi să exploateze. Dar ei, de asemenea, sugereaza ca tot ceea ce a venit în existenţă în mâinile unui Dumnezeu sau "prin mijloacele de intervenţie în afara", ceea ce face clar modul în care acestea sunt pariuri. "Intervenţii din afară" este un eufemism transparent pentru (cu scuzele de JK Rowling), You-Know-Ce, care să darwiniştii, Creaţioniştii, şi deopotrivă ID'ers este sugestia cea mai absurdă dintre toate. Cu toate acestea, se poate dovedi că You-Know-Ce are cea mai largă gamă de fapte pe o parte şi, în cele din urmă, are cea mai buna sansa de a fi s-au dovedit corecte.
Practic, fiecare om de ştiinţă în valoare de doctorat lor va insista ca într-un fel, fel sau altul, o formă de evoluţie se află în centrul tuturor formelor de viaţă şi procesele de pe Pământ. Prin "evolutia" ei înseamnă întreaga panoplie de interpretări posibile care ar putea explica modul în care, peste se intinde mai mare parte a timpului, organisme simple pot şi nu se transforme în organisme mai complexe. Această definiţie largă oferă ştiinţa ca un întreg o mare parte din cameră la bob şi a tese drumul spre adevărul despre evolutia, care este scopul ei ostentativ. Cu toate acestea, printre oamenii de ştiinţă în parte, care vulgaritate aceeaşi de acoperire a înţelege nimeni nu are un "blocare" la adevăr, care le deschide până la o gamă uscarea certuri pustiitor.
În cazul lui Darwin, aceste certuri au fost iniţial dezactivat. Drept sau pe nedrept, teoria sa a servit unui scop mult mai mare decât provocator decât calea ştiinţei gândit despre procesele vieţii. Aceasta a oferit ceva de la fiecare om de stiinta cu disperare nevoie de: un contor de puternic pentru a prostii intelectuale turnare de la amvoanele in fiecare biserica, sinagoga, moschee şi în lume. Deoarece bine înainte de Charles Darwin sa născut, oamenii de ştiinţă ştiau foarte bine că Dumnezeu nu a creat Pământul sau orice altceva în univers în şase zile literale. Dar pentru a afirma că a invitat în mod public acelaşi tip de cenzură care erupe astăzi pe cineva care îndrăzneşte să conteste în mod deschis evolutia. Dogma este dogma, în orice generaţie.
Luna de miere a lui Darwin cu colegii sale ştiinţifice a fost relativ scurt. Aceasta a durat numai atâta timp cât aveau nevoie să înţeleagă că tot ce a avut într-adevăr a fost cu condiţia conturul de o pădure de o idee, una care doar în termeni generali, părea a ţine cont de matrice viaţa lui uimitor de mare. Pădurea lui nu aveau copaci suficient de verificabile. Chiar şi aşa, odată ce conceptul general sa cristalizat ca "selecţia naturală", termenul "supravieţuirea celui mai adaptat" a fost inventat pentru a explica de laici. În cazul în care majoritatea populaţiei a devenit convins ca evolutia a fost o alternativă legitimă de a Creaţionismul, mănuşile ştiinţifice ieşit. Luptele au devenit larg răspândită în ceea ce priveşte copacii care alcătuiau pădurea lui Darwin.
A lungul timpului, oamenii de stiinta parsată originala de padure a lui Darwin în copaci mai mult altceva decat ceea ce ar fi putut imagina vreodată. Care a fost parsarea largă şi profundă, şi le-a luat copaci nenumărate în mâinile oamenilor de ştiinţă în sine. Dar, in ciuda astfel de subţierea, pădure rămâne în poziţie verticală şi intact. Într-un fel, fel sau altul, există o forţă complet naturale la locul de muncă care reglementează toate aspectele legate de fluxul şi schimbarea vieţii pe Pământ. Aceasta este mantra ştiinţifice, care este cântat religios pentru a contracara orice creaţionistă şi-acum Intelligent Design-provocare la unul sau mai multe dintre copacii putrezi care devin frecvent evidente.
Chiar şi Darwin a dat seama de datele epocii sale nu a furnizat dovezi clare teoria lui a fost corectă. Mai ales tulburătoare a fost lipsa de "specii de tranziţie" în arhiva fosiliferă. Acestea au fost necesare pentru a dovedi că peste mari cantităţi de specii de timp, a făcut, de fapt, transformă treptat în alte, "mai mare" specii. Deci, chiar din jgheabul de teoria evoluţiei a fost în defensivă în ceea ce priveşte una dintre pietrele de temelie sale, şi mai mult de 140 de ani mai târziu, încă nu există specii clare de tranziţie aparente în arhiva fosiliferă.
Deoarece aceasta este partea cea mai vulnerabilă a teoriei lui Darwin, ea Creaţioniştii atac necruţător, care a fortat oamenii de stiinta pentru a pune periodic mai departe o serie de candidaţi pentru a încerca să ia de căldură off. Din nefericire pentru ei, în orice caz, acele "verigilor lipsă", s-au dovedit a fi falsuri simple şi fraude. Un cont excelent se găseşte în "icoane ale Evolutia", de Jonathan Wells (Regnery, 2000). Dar oamenii de stiinta nu sunt descurajaţi de o astfel de expunere de situaţiile comice lor. Ei se simt justificate, deoarece, ei insista nu, suficient timp a trecut pentru ei sa gaseasca ceea ce au nevoie într-un fosile extrem de incomplete.
Adevărul este că unele termene îndelungate fosili lipsesc, dar mai multe sunt bine justificate. Acestea au fost examinate cu atenţie în trecut, 140-plus de ani, fără nici un rezultat. În orice altă ocupaţie, o calatorie de 140 de ani de-a lungul unei alee orb ar indica o abordare greşită a fost adoptată. Dar nu pentru oamenii de ştiinţă. Ei continuă lasă mânaţi înainte, convins de justeţea absolută a misiunii lor şi încrezători lor legătură într-ireal lipsă ar putea fi găsit sub stânca următoare răsturnat. Mai devreme sau mai târziu, cred ei, unul dintre membrii lor, va descoperi, astfel încât acestea toate lucrările în concert armonios spre acest obiectiv comun. Individual, deşi, e fiecare bărbat sau femeie pentru ei înşişi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu