miercuri, 22 februarie 2012

ENERGIA- si FORTA VITALA

Energia- si Forta Vitala omniprezenta este esenta, suflul si sursa vietii, intrepatrunde toate formele si le da viata. Fara ea nu exista -nu poate exista- viata.
Este o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta si care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea.
De-alungul istoriei umanitatii, Energia- si Forta Vitala a fost folosita pt- si in nenumarate scopuri si obiective.



Aceasta energie mistica, creativa si pozitiva poate fi preluata -constient- si utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul si avantajul nostru precum si a celor dragi.
Folosindu-l -constient- puteti obtine avantaje semnificative, si va puteti atinge -mai usor, mai repede si mai elegant- telurile, scopurile si obiectivele propuse si programate.

...Echipamentele de Energie- si Forta Vitala -asa cum le arata si numele- genereza si emit -in permanenta si incontinuu- Energie- si Forta Vitala !
"Energia a fost, este, si intotdeauna va fi".
Energia- si Forta Vitala este = Chi = Ki = Mana = Prana = Orgon(e); si este "combustibilul vital".
Exista o energie mistica, unica si atotputernica din care toate au emanat.
Energia Vitalã este esenta si suflul vietii, care trece prin toate formele si le dã viatã. Este un fluid nelimitat de energie divina.
Aceastã Energie Universalã este consideratã ca element de bazã si sursã a vietii.
Este izvorul tuturor lucrurilor. Fara ea nu este, si nu poate exista viata.
yin-yangForta Vitalã, sau Energia Vitalã (sau PRANA -si Kundalini- la indusi, MANA la polinezieni, CHI -sau QI- la chinezi, KI la japonezi, PNEUMA la greci, MUNIA sau MAGNALE la Paracelsus, SPIRITUS la Fludd, ORGON/ORGONE la Wilhelm Reich, OD la Baronul Karl von Reichenbach, ELAN-VITAL la Henri Bergson, ALCAHEST la Van Helmond, AZORTH la alchimisti, BIO-PLASMA la cercetatorii rusi, BIO-ENERGIE la tamaduitori,) etc. - pe o pagina de-a noastra am adunat peste 100 de nume a acestei energii universale mistice!) este aceea energie subtilã sau fortã psihicã, care se manifestã- si este folositã - fãrã exceptie! - în orice îndeletnicire, precum si în toate activitãtile (fie ea fizica sau mentala).
De exemplu, cuvãntul "Prana" se poate traduce ca "energie absolutã".
Insasi intregul Univers este o masa enorna de energie permanent pulsatorie. In lumea noastra totul pulseaza.
Toatã materia vie -sau neînsufletitã- este compusã si -intre-pãtrunsã de aceastã Forta Vitala si Energie Universalã.
Energia Vitala Universala este baza întregii noastre existente.
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie.
Iar energia este informatie, si invers.
Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie (frecventa). Trairile si sentimentele pozitive creaza energie pozitiva, iar cele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile -stim deja acest lucru- se pot chiar si materializa.
O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: dezvoltarea, perpetuarea si evolutia vietii.
Iar, fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula.

Materia insasi este o forma a energiei.
Aceasta a fost dovedita de Einstein, prin celebra sa formula a relativitatii E=mc2 (unde E este energia, si este egala cu masa ori patratul vitezei luminii. c este viteza luminii si este egal cu approximativ 3 ori 10 la puterea a opta, adica 300 000 000 m/s).
Energia Vitala Universala patrunde în toate elementele si în toate câmpurile energetice. Este Forta Vietii, de care are nevoie fiecare celula pentru a se dezvolta si care întretine toate formele de viata. Actioneaza unitar si simultan, la toate nivelurile, în toate partile corpului, organelor si celulelor. În corpul uman ea se numeste Energie -subtila- Umana.
Insasi trupurile noastre -si cel fizic- reprezinta un câmp energetic, ce oscileaza si vibreaza individualizat, strâns si constant cu Câmpul -si fluxul- Universal, înconjurator. Acest Câmp Energetic Universal înconjurator hraneste continuu cu Energie Vitala Universala corpurile noastre.
Toata materia din jurul nostru sunt numai diferite vibratii ale unicului Câmp Universal de Energie- si Forta Vitala si orice separare este doar o iluzie.
Diversele vibratii ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.
Tot ceea ce exista este parte din Sursa din care totul se manifesta. Diversele vibratii ale acestui câmp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.
Energia Vitala universala este o energie completa, echilibrata, armonioasa, creativa si binefacatoare -benefica-.
Aceasta energie provine de la o sursa -de energie- universala care nu poate fi localizata fizic, dar poate fi considerata o creatie -si o emanatie- a Atotputernicului Dumnezeu.
Energia- si Forta Vitala Universala este energia esentiala în Univers, de natura subtila, de cele mai multe ori invizibila, din care sunt formate toate celelalte energii.
Materia este rezultata ca si intensificarea acestui câmp. Tot ce vedem în jurul nostru este expresia sau manifestarea acestui Unic Câmp de Energie- si Forta Vitala Universala.
Acest câmp mobil transporta o cantitate uriasa de energie, pe care noi o numim Energie- si Forta Vitala Universala.
Toti oamenii au nevoie de aceasta Energie Vitala Universala pentru a putea exista si toti oamenii receptioneaza aceasta energie benefica cu fiecare celula a corpului lor.
Câmpul de Energie Vitala Universala este într-o continua miscare si curgere, deci Energia Universala curge fara întrerupere în toate directiile si tot timpul. Energia- si Forta Vitalã poartã secretul schimbãrilor pozitive permanente precum si a controlului mintii de la distantã (de la orice distantã!), pentru cã Energia- si Forta Vitalã este sursa de putere, motorul si propulsorul tuturor activitãtilor si îndeletnicirilor mentale -si fizice-.
Majoritatea bolilor sunt cauzate de dezechilibrul energiei vitale, energie pe care corpul nostru o primeste si o preia -in primul rand prin ajutorul chakrelor- din Câmpul de Energie- si Forta Vitala Universala.

 


Energii invizibile


Acest capitol -si aceste pagini despre aceasta energie mistica- este doar o scurta introducere în tainele teoriei si tehnologiei Energiei- si Fortei Vitale.
Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.
Mânuirea energiilor invizibile este una din principalele trasaturi si caracteristici a speciei umane.
Aceaste trasaturi sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi cai si modalitati umane de a mânui si manipula energia invizibila, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, si chiar de a crea tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.
legi universale
Cunoasterea legilor care guverneaza energiile electromagnetice (deasemenea invizibile), determina practic toate teoriile existente despre Univers, de la descrierea magnificelor Galaxii pâna la fizica subatomica.
Lumina vizibila este doar o mica parte si sectiune a spectrului larg al undelor si vibratiilor electromagnetice.
Cea mai mare parte a acestui spectru este invizibila.
Analiza conceptelor despre lumina vizibila, extinderea si dezvoltarea acestor concepte, au condus la cunoasterea energiei electromagnetice, a numeroaselor si multiplelor ei aplicatii în tehnologiile moderne.

dragonExista si o alta energie cu care oamenii sunt în contact si despre care au cunostinta de mii de ani, si pe care unii oameni -mai evoluati spiritual-, au utilizat-o dintotdeauna, practic de când omenirea se afla pe aceasta planeta.
Aceasta energie este Energia Vitala Universala.
Ea este pretutindeni, se gaseste peste tot în jurul nostru, în acelasi fel ca si undele electromagnetice care ne înconjoara.
Toate fortele de interactiune, inclusiv gravitatia, forta electromagnetica si nucleara provin din acelasi Câmp de Energie- si Forta Vitala Universala.
Precum particulele de apa umple oceanul, asa umple si ea spatiul si -însa?i- materia.
Cu alte cuvinte, putem afirma ca traim într-un ocean de energie format atât din Energie- si Forta Vitala cât si din unde electromagnetice.



Energia Vitala = Forta Vietii


Energia Vitala este esenta, suflul vietii, ea sta la baza existentei, fiind sursa de putere a tuturor îndeletnicirilor spirituale si mentale (rugaciuni, meditatie, etc.) precum si a tuturor activitatilor psihice (procesul de gândire, tehnici de autoprogramare, -vindecare si -perfectionare, autocontrol si control al mintii, dezvoltarea personalitatii, etc.).

aEnergia- si Forta Vitala este aceea energie subtila sau putere/forta psihica, care se manifesta si este folosita - fara exceptie - în toate îndeletnicirile mentale, în orice activitate sau "munca" spirituala, în (auto-)vindecare, în practicile de autoprogramare si autoperfectionare, în tehnicile de dezvoltare a personalitatii, în toate exercitiile si tehnicile de autocontrol mental si control al mintii (la orice distanta), (în magie si în practicile magice-), ea fiind mediumul sau purtatoarea dintre scopul- sau efectul dorit si tinta/target.

Energia Vitala constituie secretul schimbarilor pozitive permanente, a controlului asupra mentalului, deoarece Forta Vitala este motorul si sursa de putere a tuturor activitatilor si îndeletnicirilor mentale!
wax

Ce este aceasta energie- si forta benefica, pozitiva si creativa?

Energia Vitala este energia primordiala a vietii: este acea forta vitala fundamentala care este cunoscuta de cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa. Numeroase aplicatii traditionale, stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.
Un adevar demult stiut (dar din pacate uitat, sau neglijat in zilele noastre):
fara Energie- si Forta Vitala nu exista actiune sau efect la distanta !!

Energia- si Forta Vitala (“puterea psihica”) este mediumul purtator spre tinta pentru a obtine efectul dorit.
Mai mult, Energia- si Forta Vitala amplifica tendinta spre schimbarile -pozitive- dorite într-un câmp energetic puternic, care înconjoara persoana (aleasa ca) tinta, pentru a cauza, provoca si determina un efect (mult mai) puternic!
Este ca si câmpul de forta al Destinului pe care persoana -aleasa ca- tinta îl are si îl poarta cu sine: o forta a Destinului care ofera panta sau înclinatia care va conduce spre scopul- si telul urmarit si dorit.

Energia- si Forta Vitala poarta secretul permanentelor schimbari pozitive precum si a controlului mintii de la distanta (de la orice distanta!), pentru ca Forta Vitala este sursa de putere, motorul si propulsorul tuturor activitatilor si îndeletnicirilor mentale.

Energia- si Forta Vitala urmeza gândul, si poate fi dirijat/directionat, transferat si transmis -cu ajutorul unor "legaturi structurale" adecvate- la orice distanta.
Transferul structural caracteristic Fortei Vitale este de asemenea motivul pentru care Forta- si Energia Vitala poate fi directionata si dirijata mental.
Deci, gândurile noaste pot fi dirijate si au putere creatoare.
Puteti simtii efectiv Energia- si Forta Vitala daca parcurgeti si efectuati Testul nostru simplu si gratuit pt transferul la -orice!- distanta, si pt perceptia -constienta- a Energiei- si Fortei Vitale !
Inapoi la inceputul paginii...


Scurt istoric in tainele teoriei Energiei Vitale



Traditie spirituala

De-a lungul istoriei, Energia- si Forta Vitala a primit diverse nume:
(pe o pagina de-a noastra am adunat mai mult de 100 de nume a Energiei- si Fortei Vitale).

Oamenii din vechea Indie o numeau PRANA.
Aceasta Energie Universala este considerata ca element de baza si sursa a vietii.
Cuvantul "Prana" se poate traduce ca: "energie absoluta".
Prana este respiratia, suflul vietii, care trece prin toate formele si le da viata.

yogaPracticarea Pranayamei si a exercitiilor de Yoga s-au dezvoltat din cunoasterea Pranei.

Exista nenumarate scoli de yoga care se bazeaza pe tehnici de control al suflurilor subtile, numite Pranayama.
Cine respira corect, traieste -dupa cum se spune într-o învatatura yoghina- în rezonanta cu Prana.
Prana este pentru yoghin Energia- si Forta Vitala a fiecarei fiinte. Prana este energie cosmica, iar prin Pranayama ne putem conecta la izvorul nesecat al energiei universale.
La fel ca si tehnicile de respiratie (pranayama) si posturile yoga (asana) sau actul sexual amoros revitalizeaza corpul prin preluarea Pranei din Univers.
(Se pune ca, in timpul fuziunii erotice cu continenta, ritmul respirator se echilibreaza si intra în armonie cu suflurile subtile cosmice (prana), facând astfel ca cei doi iubiti sa asimileze prin rezonanta energii extrem de regenerante pentru întreaga structura si foarte elevate - Tantra Yoga).


yingyangyinyang chiVechii chinezi o numeau CHI.
Toata materia vie sau neînsufletita este compusa si patrunsa de aceasta Energie Universala.
Chi contine doua forte polare: Yin si Yang.
Când ele sunt în echilibru, sistemul, organismul viu este sanatos, boala manifestându-se ca un rezultat al dezechilibrului.

Practicile de Tai-Chi si Chi-Kung s- au dezvoltat din aceasta cunoastere.


Japonezii o numesc KI.
Rei-ki ul utilizeaza aceasta energie mai ales pentru vindecare.

Este folosita deasemenea si în artele martiale (orientale).
chi

Polinezienii au numit misterioasa energie MANA.
Din ea a derivat si s-au dezvoltat practicile si exercitiile care poarta numele de Kahuna.

Israelitii au numit aceasta energie "lumina astrala".
a905d5f8-e0ab-4634-ad23-e9cd6d7c7a2c.jpg (82624 bytes)

Biblia noastra crestina (Noul Testament) afirma ca aceasta energie este "omniprezenta" si "omnipotenta". Acest lucru inseamna ca ea este pretutindeni si este in stare de a produce "miracole".
Inapoi la inceputul paginii...


Abordarea stiintifica



Traditia stiintifica occidentala
(primii acumulatori orgoni, baterii de energie si forta vitala)
Practicantii si cercetatorii din Vest au cercetat si ei aceasta energie.
Ei au folosit si utilizat mai multe nume pentru Forta Vitala (numele de obicei reflectând un anumit aspect -cercetat- al ei):
Eter Solar (Korschelt), magnetism animal (Mesmer), Od / Forta Odica (Baron von Reichenbach), Orgone (Reich), Aura (Kilner), energie psihica (magicieni, samani), bioenergie (tamaduitori, vindecatori), bioplasma (cercetatori sovietici), Lumina Astrala, Energie Cosmica, Energie sau Lumina Creatoare, Energie Vitala Universala, Forta Vietii, Forta Vitala Cosmica si multe altele, ca sa numim aici doar câteva.
Pt mai multe informatii vezi si pagina "Numele date acestei energii mistice de-a lungul timpurilor..."


MesmerFACu mai mult de 200 de ani în urma, Franz Anton Mesmer, un talentat fizician din Stuttgart, Germania, a studiat si practicat medicina mai întâi în Viena, apoi s-a mutat la Paris.
A efectuat multiple cercetari si experimente cu Forta Vitala pe care a numit-o “fluid magnetic", sau "magnetism animal”.
Numele lui este strâns legat si de hipnoza ("mesmerizare").
Mesmer a fost primul care a inventat acumulatorului de Energie- si Forta Vitala.


Baronul Karl von Reichenbach l-a numit OD.

Karl von ReichenbachIn secolul XIX, pentru prima oara baronul von Reichenbach afirma ca prin cercetari stiitifice a descoperit radiatii subtile, luminoase diferit colorate care sint percepute de senzitivi si care sint diferit emise ca intensitate si culoare subtila de fiintele umane, de indragostiti, de animale, de plante, de magneti, de metale, de pietre pretioase si cristale, radiatii subtile colorate, distinct energizante care puteau fi resimtite de anumite fiinte umane capabile sa le perceapa si sa le vizualizeze usor.
Von Reichenbach a demonstrat prin cercetarile sale de la sfârsitul secolului al XVIII-lea si începutul secolului al XIX-lea, ca chiar si "aura" mineralelor este o realitate incontestabila, fiind o modalitate de manifestare a energiei vitale universale.
Printr-o miscare perpetua de flux si reflux, acest Spirit Vital pune fiintele si lucrurile într-o strânsa legatura si comunicare. Aceasta energie difuzeaza în materie vitalitatea creatoare a planului spiritual (!); ea este asemenea unui fluid capabil sa penetrze oriunde si sa impregneze totul; ea anima si revigoreaza orice parte din Univers, creând armonia în întreaga natura.
horoscop
Cu un secol în urma, în anul 1897, Korschelt a inventat un "Aparat de Radiatie Solara Eterica", pe care l-a folosit mai ales în scopuri terapeutice, pentru vindecare.
Inapoi la inceputul paginii...



Cercetari si observatii stiintifice în secolul XX.


La începutul secolului, dr-ul Kilner a cercetat energia radiata de corpul uman prin filtre si ecrane colorate.
El a descoperit ca "AURA" (asa a numit el aceasta energie), sufera modificari în cazul unor afectiuni sau boli, ceea ce a determinat mai târziu, formularea unui sistem de diagnosticare pe baza culorii, formei si dimensiunii, a compozitiei si înfatisarii generale ale "aurei".
Englezul W. J. Kilner s-a gindit ulterior ca, fara indoiala, boala provoaca anumite modificari ale aurei umane si a urmarit chiar sa realizeze modalitati fizice, simple pentru a o face vizibila oricui. Pentru aceasta el a realizat anumite ecrane cu o substanta chimica (Dicianina) prin care orice fiinta umana care priveste prin acel ecran corpul uman gol al fiintei umane in cauza, poate percepe culorile aurei, astfel fiind cu putinta sa se stabileasca chiar diagnosticul in multe boli.
In concluzie putem spune ca aura este totalitatea energiilor subtile rezultate prin sublimare sau acumulate prin rezonanta cu energii corespondente din Macrocosmos ce emana direct proportional cu aceasta acumulare din corpul nostru subtil energetic.
Aura vitala sau eterica este ceva mai mica, urmeaza in general contururile corpului fizic si nu dispune de nici un invelis perceptibil direct cu ajutorul vederii fizice comune.
Dr.-ul psihiatru Wilhelm Reich, elevul si apoi colegul lui Freud, a efectuat multiple experimente cu cele mai moderne instrumente si aparaturi medicale electrice si electronice din vremea aceea.
El a denumit aceasta energie "Orgone / Orgon".

Wilhelm Reich a fost prima persoana care a demonstrat ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu Energie- si Forta Vitala.

A proiectat si un acumulator (baterie) orgone (atentie: a c u m u l a t o r , si nu generator !!) cu straturi alternante, care maresc capacitatea de acumulare a acestei energii, cu care Reich energiza oameni si diferite obiecte, si îsi vindeca pacientii care erau asezati în interiorul acumulatorului.


Prin anii '20-'30 dr. Albert Abrams, un medic din San Francisco, experimentând si folosind si alte metode netraditionale de vindecare, inventeaza Oscilloclast-ul care poate fi considerat prototipul dispozitivelor radionice.

Spre mijlocul secolului trecu dr. Ruth Drown si apoi dr. George De La Warr, creând noi instrumente pentru detectia radiatiilor tesuturilor vii, au inventat Radionica si dispozitivele radionice; un sistem de detectare, de diagnoza si vindecare de la distanta, în care atât pentru masuratori cât si pentru vindecari foloseau câmpul si fluxul Energiei Vitale.

Poetul englez, David Herbert Lawrence (1885 - 1930), descrie Energia- si Forta Vitala (adica; Chi sau Prana) ca pe o forta vitala ce strabate omul si poate fi amplificata prin fuziune amoroasa.
Aceasta energie vibranta, "serpuitoare", este prezenta în fiecare obiect viu.


Anii ’90 au adus în sfârsit mult sperata si asteptata descoperire: inventarea Generatoarelor de Energie- si Forta Vitala.
Dupa aproape 30 de ani de cercatari si experimente vaste si multiple cu Energia- si Forta Vitala Universala, Dl. Karl Hans Welz inventeaza si construieste pt prima oara in istorie -in 1991- primul Echipament de Energie- si Forta Vitala care este in stare si sa genereze aceasta forta benefica si creatoare, adica Generatorul de Energie Vitala.
In fiecare Echipament de Energie- si Forta Vitala comercializata de noi exista inglobata cel putin unul (sau mai multe, depinzand si de tip-ul respectiv), Generator de Energie- si Forta Vitala.
Peste un an, în anul 1992 inventeaza un nou material: Orgonita™, care este si în prezent cel mai eficace si puternic material în acumularea Energiei Vitale, iar mai apoi SuperOrgonita™ (SuperOrgonite™) care este si mai eficient- si mai performant decat cel precedent.
In anul 1997 el reuseste pt prima data in istorie sa transmita semnale transatlantice de la echipament la echipament utilizand doar campul Energiei- si Fortei Vitale (si nu Energiile Electro-Magnetice), fara interferarea vreunui amplificator, dovedind corectitudinea teoriei sale despre Hiper-Spatiu.
Inapoi la inceputul paginii...

 


Asemanarile si deosebirile între
Energia Vitala si energia electromagnetica
(EEM)


Oamenii de stiinta (din toate timpurile), stiau despre aceasta energie "misterioasa" -Energia Vitala,- au cunoscut-o, au cercetat-o si au încercat sa formuleze niste legi naturale de baza, foarte importante, care încearca sa descrie aceasta Energie.
Mai nou, ei si-au dat seama ca pe lânga asemanarile si similitudinile care exista între energia electromagnetica si cea Vitala exista si diferente considerabile (marcante).

ÃŽntr-un anume fel, ambele energii actioneaza ca polaritati opuse ale unuia si aceluiasi principiu de baza.

Din ambele forme de energie, fiintele umane percep numai o mica parte, doar o fractiune, cu ajutorul simturilor lor.
Ambele energii variaza, ambele sunt energii pulsatile.

Acestea sunt (principalele) caracteristici comune ale celor doua tipuri de energii.


Foarte importante sunt diferentele dintre cele doua forme de energie.

Energiile care apartin spectrului electromagnetic (al luminii) tind sa realizeze un echilibru atunci când un potential mai mare (mai înalt) intra în contact cu un potential mai mic (mai scazut). (Principiul al II-lea al Termodinamicii).
De exemplu, daca un corp fierbinte vine în contact cu unul rece, atunci, dupa un anumit timp, se ajunge la un echilibru, adica cele doua corpuri vor avea aceeasi temperatura.
Fizicienii numesc acest proces ENTROPIE.
ÃŽn cazul Energiei Vitale are loc un proces invers.
Atunci când un corp cu un potential mai înalt (mai mare) de Forta Vitala vine în contact cu un alt corp cu un potential mai mic, are loc un proces pe care noi îl numim ENTROPIE NEGATIVA.
ÃŽn acest proces, potentialul mai puternic, ia (sustrage) energie de la cel (mai) slab, devenind astfel si mai puternic.
Acesta este "Legea Entropiei Negative".

Mult mai evidenta si marcanta este diferenta dintre spatiul în care cele doua energii actioneaza.
Dupa cum stim, energiile electromagnetice se diminueaza si scad în intensitate proportional cu patratul distantei masurate de la sursa.
FEM (Frecventele Electromagnetice) par a fi în totalitate parte integranta a spatiului nostru tridimensional si a perceptiilor noastre motorii.

De aceea avem nevoie de amplificatori de o putere considerabila, daca dorim sa preluam si sa captam undele radio ale unui emitator foarte îndepartat, sau de la un transmitator aflat la o mare distanta.
Acest principiu este valabil pentru continuumul spatio-temporal definit de fizicieni.


ÃŽn schimb Energia Vitala neutralizeaza usor spatiul fizic, cu ajutorul unor structuri identice sau a "legaturilor structurale".

Proprietati- si caracteristici importante si esentiale ale
ENERGIEI- si FORTEI VITALE

"Cum ar trebui atunci sã facem?, a fost întotdeauna întrebarea imediatã.
Rãspunsul este simplu: exact cum nu se face astãzi!"
Viktor Schauberger

O multime de oameni de stiintã, de mai mare si/sau mai micã importantã, au dat acestei forte misterioase - a ENERGIEI VITALE- mai multe nume. Intr-unul din paginile noaste, am prezentat mai mult de 100 de denumiri date de mai multe persoane pentru aceeasi fortã sau pentru una similarã. În onoarea si din respect pentru unul dintre cei mai mari, uitati si ridiculizati oameni de stiintã ai lumii, pe nume Wilhelm Reich, vom folosi pe aceastã paginã notiunea de Orgone (orgon) precum a folosit-o Reich.
Energia Orgonicã este energia cosmicã vie a Naturii.
Citându-l pe Reich:
,,...Energia cosmicã ORGONE umple universul... si... pulseazã spontan, fiind o energie liberã fãrã masã..."


Unele proprietãti esentiale ale energiei Orgone

Sute de proprietãti au fost observate în legãturã cu Forta Vitalã, aici dorim sã vã prezentãm si sã vã explicãm doar câteva din cele mai importante si semnificative dintre ele:
1. Nu are masã; de exemplu Energia Vitalã (Energia Orgone / Chi) nu are inertie sau greutate, etc.
Astfel, un echipament de testare conventional care are nevoie de o reactie sau de ceva care sã „preseze" sau a "inpinge" acul indicator pentru a mãsura o fortã, aici este ineficientã.
Obs:
Deasemenea, factorul uman -observatorul!- nu poate fi exclus din ecuatie (!).
2. Este omniprezentã, este prezentã oriunde- si peste tot, dar mai important este faptul cã are o concentratie variabilã în diferite locuri si în diferite perioade de timp.
Intrepatrunde- si penetreaza toate formele.
3. Este în continuã miscare.
Are o miscare neregulatã de obicei de la vest la est, la o vitezã considerabil mai mare decât cea a rotatiei Pãmântului. Miscarea este formatã din expansiunea si contractia pulsatorie precum si dintr-un curs, de obicei, de-a lungul unei cãi curbate (cu sinuozitãti).
În interiorul unui acumulator, energia este emisã ca un val pulsatoriu si rotitor, rãsucitor. Ambele efecte pot fi vãzute la diferite nivele într-un acumulator în timpul încãrcãrii sale.
In generatoare -insa- energia poate fi modulata si dinamizata.
4. Neagã legile entropiei.
Energia Orgone curge de la concentratii mici la concentratii mai mari, de fapt, Orgone atrage concentrarea spre ea însãsi. Noi am denumit acest proces entropie negativã (vezi putin mai sus...).
Acesta este procesul normal de creatie si, de asemenea, este o dovadã a faptului cã energia vitala (orgone) este energie vie.
5. Materia este creatã din ea.
5A. Insufleteaza fiintele vii.
6. Poate fi manipulatã si controlatã.
Straturile diferite atrag si absorb Orgonul (energia orgonica), iar celelalte straturi o imping-, extrag si o radiazã.
7. Vine din Univers, din Sistemul nostru Solar (de la Soare) în cantitãti imense.
De aceea, densitatea de Orgone ajunge la maxim dupã-amiaza si scade în primele ore ale diminetii.
8. Este influentatã de conditiile atmosferice, cum ar fi umiditatea, norii, temperatura si de diferitele momente ale zilei, care afecteazã dispersarea- si acumularea de Orgone.
9A. Se miscã în directia câmpului magnetic. Acest fapt are o mare importantã si acest factor controleazã atât pozitia cât si polaritatea energiei.
9B. Se miscã într-un unghi drept fatã de câmpul electric. Din nou, de o mare importantã este modul cum dicteazã polaritatea si conexiunile ei.
10. Este absorbitã -si inmagazinata- de apã (apa fiind si un conductor ideal pt ea).
11. Este polarizatã.
Dupã cum Orgone este polarizatã, putem avea fortã Orgonicã pozitivã sau negativã. Dar, dacã se amestecã, rezultantul este aproape de zero (si procesul incepe din nou...).
12. Va penetra sau va trece prin toate materiile cunoscute.
Toate corpurile cu structurã continuã sunt conductori la fel de eficienti. Poate trece 20 de metrii prin metal sau mai mult.
În altã ordine de idei, omenirea a creat materialele sintetice în vremurile noastre contemporane, materiale care pot opri în mare mãsurã penetrarea Orgonului. Ne gândim aici în primul rând la polimeri.
13. Are o vitezã scãzutã de transfer si conductie.
Orgonului îi va lua 20 de secunde sau mai mult sã traverseze aprox. 50 de metri de cablu/sârmã.
14. Demonstreazã o tendintã ascendentã constantã, care urcã vertical.
15. Nu poate rãmâne în otel sau în apã mai mult de aproximativ o orã, sau câteva ore.
16. Radiazã la mare distantã. De la un Generator Orgonic puternic al nostru, circumferinta de radiatie poate ajunge si la 50 de metrii!
17. Urmeazã legile opticii. Poate fi refractatã printr-o prismã, reflectatã de suprafete plane lustruite, etc.
18. Se înconjoarã singurã cu zone sferice alternative de polaritãti diferite. Acest lucru se foloseste la determinarea diametrelor cilindrice si spatierea substantialã a ei.
19. Este afectatã de diferitele forme de viatã si vietãti.
20. Poate fi concentratã -de obicei- numai într-o cantitate limitatã.
La o concentratie maximã si nivel maxim, energia Orgone se va transforma în electricitate, si sub aceastã cale sau formã, va gãsi o modalitate de descãrcare. Acest lucru se poate observa usor pe cale vizualã.
21. Câmpurile de torsiune (Orgone) transmit informatii fãrã a transmite- sau pierde energie si se propagã prin medii fizice fãrã însã a interactiona cu acestea.
22. Câmpurile de torsiune (Orgon/Orgone) nu pot fi ecranate de majoritatea materialelor, dar pot fi oprite de anumite materiale cu un anume tip de structurã spiralatã. (Vezi la punctul 12, de mai sus).
23. Fiecare obiect fizic, viu sau ne-viu, posedã propriul sãu câmp de Orgone.
24. Toti magnetii permanenti au propriul lor câmp de Orgone.
25. Câmpurile de Orgone pot fi generate ca rezultat al distorsiunii geometriei vidului fizic. Acest fapt este demonstrat de piramide, cilindrii, triunghiuri plane, etc.
26. Câmpurile Orgone pot fi ecranate de aluminiu. Acest lucru permite folosirea oglinzilor aluminate sau a obiectelor de aluminiu lustruite pentru a reflecta câmpul Orgone. (Vezi punctul 17, de mai sus).
27. Trece prin toate materialele, dar cu viteze diferite.


Caracteristicile Energiei- si Fortei Vitale


Energiile cunoscute si acceptate de fizicieni si de oamenii de stiinta, au doua caracteristici importante:
yellowball puterea lor se diminueaza cu patratul distantei în spatiul tridimensional (vizibil),
yellowball urmeaza si respecta legea Entropiei.

Sa luam de exemplu energia electromagnetica.
Cu cât va gasiti mai departe de un bec electric care lumineaza, cu atât lumina pe care o percepeti este mai slaba.
Iar legea Entropei enunta ca doua sisteme cu potentiale (de energie) diferite aflate în contact una cu cealalta, se echilibreaza reciproc dupa un anumit interval de timp, adica are loc un schimb de energie în care transferul se face de la nivelul mai înalt la cel scazut, pâna când se realizeaza un echilibru energetic.

Energia Vitala nu respecta legea Entropiei -din contra!-, si "calatoreste" altfel în spatiul nostru tridimensional.
Ea "traverseaza" spatiul delimitat si folosit de undele electromagnetice cu ajutorul 'legaturilor structurale'.
» Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare privind "Proprietatile si caracteristicile esentiale ale Energiei- si Fortei Vitale", vezi si pagina respectiva.
Energia Vitala exista deci în mai mult de 3 dimensiuni.
Orice schimbare din lumea materiala este precedata de schimbarea acestui câmp.
Energia Vitala întrepatrunde tot spatiul, toate obiectele animate si neînsufletite, legând toate (obiectele) între ele.
Urmeaza legile inductiei armonice si ale rezonantei simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spatiul de lânga el va începe sa vibreze cu aceeasi frecventa, emitând acelasi sunet).
Câmpul Energiei Vitale este deci pulsatoriu si este foarte bine organizat (într-o serie de particule geometrice, puncte de lumina pulsând izolat, spirale, retele, linii, scântei si nori) si poate construi forme.
Aceasta Energie este fundamental sinergetic, adica actioneaza simultan în agenti separati, care împreuna au un rezultat total mai mare decât suma efectelor lor luate separat.
Câmpul Energiei Vitale este deci opusul Entropiei (- termen folosit pentru descrierea fenomenului de degradare lenta, a distrugerii formei si ordinii), si contrara celei de-al doilea principiu al termodinamicii, care stipuleaza ca Entropia creste mereu, si sustinând ca în Univers dezorinea este în continua crestere si ca nu putem scoate dintr-un obiect sau sistem mai multa energie decât am pus.
Se pare deci ca, Câmpul Energetic al Fortei Vitale creeaza energie încontinuu.

Iata cateva axiome valabile pentru Energia- si Forta Vitala:
yellowball Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala si pulsatorie, demonstrabila si cu ajutorul dispozitivelor adecvate
yellowball Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
yellowball Energia- si Forta Vitala poate fi acumulata in unele materiale organice si anorganice (altele le vor "respinge")
yellowball Energia- si Forta Vitala poate fi generata (Echipamentele de Energie- si Forta Vitala)
yellowball Energia Vitala poate fi transmisa si directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
yellowball Energia- si Forta Vitala poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat si mental, si poate fi dirijata mental (urmareste gandul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu