miercuri, 22 februarie 2012

Georgia Agenda Ghid şi Pietre Ezoterice

Pietrele Ghid e un monument care nu a fost ridicat în ultimii 3500 de ani. Semnificaţia sa constă nu numai în structura, dar, de asemenea in textele si inscriptiile de pe ea.Textele inscripţionat pe lespezi de piatra, piatra capacul şi comprimate alăturat sunt proiectate pentru a da impresia că monumentul a fost ridicat de a deschide calea către un viitor mai bun, pe care le solicită o varsta de motiv. Pentru a apela monumentul "Ghidul de pietre" implică faptul că furnizează informaţii cum se ajunge la această "Epocii Raţiunii".


Lumea prezenta în mod clar este departe de motiv. Războaie, terorism, crimă, boli, lista este nesfârşită pură. Eforturi mari au fost făcute pentru a depăşi răul în această lume. Până în prezent, nimic nu a lucrat pentru a produce societatea ideală şi perfectă.
Pietrele Georgia Ghidul ar trebui să aducă o vârstă de motiv. Cea mai mare întrebare este: ce trebuie făcut şi cum ajungem acolo?

Ghidul Stones

Comunitate mică de Elberton în Georgia cu mândrie se autointitulează "Capitala Granit of the World". Cariere de granit locale furnizează materii prime, care sunt prelucrate de către masoni de specialitate şi de calificare. Indiferent de ordinea clientilor, masonii Elberton produc.În iunie 1979 un străin a intrat în oraş şi a schimbat dramatic peisajul Elberton. El a dat o comandă pentru un monument foarte speciala foarte diferit de orice produs vreodată în cariere Elberton. Acest străin în mod clar de la început că numele de RC Christian a folosit a fost un pseudonim şi au cerut ca identitatea lui nu va fi niciodată dezvăluit. Acest lucru a fost neobişnuit, dar ceea ce el a comandat a fost mult mai neobişnuită.
RC Christian cu condiţia ca planurile pentru un monument, care urma să fie construit în stilul de megaliti folosit pe toata planeta până la aproximativ 3500 de ani în urmă, iar monumentul a trebuit să integreze mai multe caracteristici în care acestea au fost utilizate în civilizatiile antice pentru scopuri astronom. În plus, el a furnizat texte în mai multe limbi, care a trebuit să fie sculptate în plăci de granit şi un comprimat explicativ, care urma să fie amplasate în apropierea monumentului.
Martie 1980 Construcţia monumentului a fost terminat şi într-o ceremonie mică a fost demonstrat pentru public. Imediat a devenit centrul de numeroase controverse. Mai multe de-a face cu monumentul în sine. Alte critică textele, care sunt gravate pe plăci în 8 limbi.
În plus, există inscripţii pe Capstone în patru limbi antice. Toate teoriile prezentate până în prezent nu au fost în măsură să ofere niciun argument convingător în ceea ce priveşte scopul logic al monumentului Aici este versiunea mea.:
În primul rând, haideţi să se ocupe cu monumentul în sine. După cum sa menţionat deja, este o amintire de multe structuri de vechi încă găsite peste tot în lume. Cele mai multe similar, este la structurile de la Stonehenge şi, prin urmare, este, de asemenea numit "Stonehenge american". Acest lucru se apropie de sensul Stones ghid, deoarece acestea arată mai multe caracteristici identice sau similare ca structura originală din Anglia. Aceste caracteristici includ deschiderile din pietre, care furnizează conexiuni vizuale cu mai multe locaţii astronomice.
  • Printr-o deschidere de 7 / 8 "în Capstone o raza de soare trece prin la prânz, indicând cu fascicul de pe piatra pe care centrul de zi a anului este.
  • Coloana din mijloc are o gaura prin care Steaua Nordului poate fi văzut tot timpul. De asemenea, are un slot, care este aliniat cu toate solstiţiile şi echinoctiilor de un an.
  • Alinierea dale indică ciclul de 18.6 ani declinaţia lunar.
Cele 4 placi sunt sculptate cu un text în limbi de viaţă 8.
Între 4500 şi 3500 de ani în urmă zeilor egipteni construit un sistem format din mai mult de 50.000 de megaliti toată jumătatea de nord a planetei. Aceste megalitice au fost aranjate în funcţie de stele şi sisteme stelare de pe cerul nopţii de Nord. Scopul sistemului de megalitice a fost de a invoca puterile spirituale a obiectelor incluse in el. Acest lucru pare exagerata, dar literalmente în domeniul spiritualităţii numit, de asemenea, vidul cuantic de ştiinţă nu există nici spaţiu, nici timp. Totul este instantanee şi prezent. Prin urmare, este posibil să se utilizeze puterea spirituală de obiecte, indiferent cat de departe ei nu sunt, de exemplu, stele şi sisteme stelare. De asemenea, deoarece nu există nici un moment în domeniul spiritual nu contează cât de vechi obiecte incluse în sistemul de megalitice sunt.
  • RC creştin ştia despre structurile megalitice toată jumătatea de nord a acestei planete şi a proiectat Georgia Ghidul Stones monument pentru a se încadra în acest sistem.
  • R, C. Christian ştia când a fost momentul potrivit pentru a fi construit monumentul.
  • R. C Christian prevăzute texte în limbile vii 8 cele mai folosite în această lume şi inscripţii în 4 limbi antice acoperind astfel spiritual întreaga lume cu mesajul său.
  • RC creştin ştia despre evenimentul iminent în 2012 şi a presupus că ar duce la defalcarea a câmpului electromagnetic de pe planetă.
  • RC creştin ştia că o astfel de defalcare poate şi va aduce la sfârşitul unei lumi existente. De asemenea, el ştia că o altă, o lume noua, va urma.
  • RC creştin ştia că programele spirituale, care determină viaţa în această lume nouă trebuie să fie stabilit la scurt timp înainte de schimbarea lumi. Aceasta explică natura a textelor, care vor fi explicate în continuare.
Prin urmare, textele gravate în pietre cuprinde zece subiecte oferi nici de ghidare pentru oameni să se supună sau să urmeze, astfel cum acestea sunt menite să stabilească modele generale spirituale, care va stabili condiţiile de viaţă în noua lume să vină.
Cercuri Sistemul Solar în jurul valorii de galaxie la fiecare 26.000 de ani. Aceasta este, de asemenea, un ciclu de extinctii majore. De obicei trecute cu vederea este faptul că există un alt ciclu de extincţie la pauză atunci când Pământul se află în opoziţie faţă de locaţia poziţiei de 26.000 de ani. Suntem atingerea poziţiei 26000 ani. Acum 13.000 de ani a fost dispariţia a animalelor a faunei Mega. De această dată în jurul valorii de este posibil, poate chiar probabil, că un impact cosmic ameninţă aceeaşi soartă pentru umanitate. Un capitol din cartea mea Planul lui Dumnezeu pentru anul 2012 prevede motivele pentru această presupunere. Acesta este disponibil pe Amazon Kindle şi la Barnes & Noble Nook. De asemenea, este disponibil ca e-carte sau pe un CD la richanders.com meu site-ul web si la worldmysteries.com.
Textul cel mai de sus de pe plăci este cea, care a provocat numeroase controverse:
- "Menţine umanitatea în temeiul 500,000.000 în echilibru perpetuu cu natura"
Aproape toţi comentatorii cred ca aceasta afirmatie implica faptul că şase miliarde şi jumătate de oameni ar trebui să fie ucis. Această idee înspăimântătoare nu este fezabilă. Cu toate acestea, este posibil ca un impact major al unui corp cosmic, un asteroid sau cometă, poate fi etichetat ca un "eveniment disparitie", care pot distruge vietile a mai mult de 6 miliarde de oameni. Această teză nu face clar dacă intenţia este de a repopula planeta asta într-o lume diferită, cu un maxim de persoane umanoid 500.000.000 sau dacă intenţia este de a salva vieţile de până la 500 de milioane oameni în legătură cu evenimentul din decembrie 2012.
Alte puncte în textele nu sunt controversate. Acestea sunt:
  • Ghid de reproducere înţelept - ameliorarea condiţiei şi diversitate.
  • Uni omenirea cu o limbă nouă viaţă.
  • Regula pasiune - credinţă - tradiţie - şi toate lucrurile cu un motiv temperat.
  • Proteja oamenii şi naţiunile cu legi corecte şi doar instanţele judecătoreşti.
  • Să toate naţiunile regulă rezolvarea litigiilor pe plan intern extern într-o instanţă lume.
  • Evitaţi legi meschine şi funcţionari inutil.
  • Echilibru drepturile personale cu îndatoririle sociale.
  • Premiul adevăr - frumusete - iubire - cauta armonie cu infinitul.
  • Să nu o formă de cancer de pe Pământ - lasă loc pentru natura - Lasă loc pentru natura.
Evident, textele de mai sus nu sunt o versiune a Celor Zece Porunci emise de Dumnezeu lui Moise. După cum sa menţionat mai sus, acestea sunt mult mai mult.
Universul este o structură triplu: in primul rand este vorba de o structură spirituală, în al doilea rând, este o structură electromagnetic. În sfârşit, există domeniul materiei şi urmează conduce celelalte două structuri ". Pur şi simplu a exprimat: evenimente, respectiv, situaţia în domeniul structurii spirituale determina ceea ce se intampla in taramul material. De exemplu, dacă vă decideţi să faceţi o ceaşcă de cafea problemelor mintea pentru a organismului de a face o ceaşcă de cafea cu următorul text la noi ordine a minţii cum să facă acest lucru. Acest exemplu simplu ilustrează preponderenţa energii spirituale peste electromagnetice şi tărâmul material.
Dacă cererea că altcineva face acest ceaşcă de cafea vă programului energiile această persoană spirituală a face doar asta. În consecinţă, energii spirituale pot fi programate. Acest lucru este valabil nu numai pentru fiinţele vii, ci şi pentru chestiunea în toate formele sale. Astfel, este posibil să program de energii spirituale de o planeta pentru a efectua un set de programe spirituale, care determină cum este viaţa pe această planetă, în pauza dintre minusurile a câmpului electromagnetic de pe planetă. O astfel de perioadă de timp se numeşte o "lume". Prin urmare, textele de mai sus nu sunt porunci pentru oameni, ele sunt situaţii spirituale care urmează să fie programate pe energii spirituale a acestei planete, în scopul de a constitui o "lume".
O lume de funcţionare în conformitate cu programele exprimate mai sus pare a fi un loc ideal, chiar utopic. Ea cu siguranta nu pot proveni din lume imperfectă prezent şi condiţiile sale dure de trai. Prin urmare, o schimbare de lumi ar trebui să ia loc pentru a pune în aplicare condiţiile menţionate mai sus pentru viaţa pe această planetă.
Mayas de timpuriu au avut cunoştinţă foarte mult despre cicluri cosmice. Ei cred că fiecare ciclu, pe care ei o numesc o lume, durează de 5125 ani. Fiecare ciclu se termină în cataclisme teribile, care aduce sfârşitul lumii, atunci existente, care este urmat de altul, o lume nouă. Profeţiile Maya a considerat această lume, prezente pentru a fi al cincilea. A urmat lumea precedent, care a fost distrusă de apă 5124 ani în urmă. Potrivit Maya e randul lumii prezente pentru a fi distruse prin foc, iar data este 21 decembrie, 2012.
Acest interval de timp este susţinută de date ştiinţifice de încredere - cu aproximativ 5200 ani în urmă, un asteroid a lovit majoră această planetă. Sumerienii vechi distins cu aproximativ 5200 ani în urmă, ca separarea între timp de pre-deluvian şi timpul de după deluvian. 5200 ani în urmă a existat o schimbare majoră în această climatice planetei. Mai poate fi citit despre aceste fapte şi altele în planul lui Dumnezeu cartea mea pentru 2012.
Antic megaliti Sistemul a fost ridicat de zei egipteni, care la fel ca toate altor dumnezei, care a trăit în lume, înainte de a dispărut în urmă cu 3500 ani din cauza unei modificări de lumi. Sistemul megalitice nu a reuşit să funcţioneze ca zeii egipteni au programat şi noi, lumea actuală este o lume numai pentru oameni. Se poate presupune că ei, ori de câte ori acestea sunt, ştiu despre cataclism vin şi intenţionează să programul de pe lumea cealaltă să vină cu ajutorul sistemului de megalitice antice şi o structură, care se potriveste perfect în acest sistem pre-existent, Rolling Stones Georgia Ghid. Daca va avea succes, zeilor egipteni ar fi proprietari ai lumii noi.
Având în vedere cele de mai sus este evident că cei care se ocupă de "pietre ghidul de proiect" sunt zeilor egipteni. Nu numai că acestea se potrivesc Stones Georgia Ghidul în sistemul lor megalitice existente, este, de asemenea, înseamnă că există cineva care este capabil să-l folosească. Se poate presupune că în condiţii de siguranţă a sistemului ca atare, va funcţiona doar pentru un membru al clanului a zeilor egipteni, unul care este întrupat în această lume.
Strainul misterios care au avut acest monument construit în mod clar că el a dorit să rămână anonim şi a dat un nume, care a declarat deschis ca un pseudonim - RC creştină.
Religia creştină are cele mai multe adeptii tuturor religiilor. Un capăt al scenariului lumii este una dintre piesele de centrul de convingerile fiecărui creştin. Este, în general, crede că Hristos, Mântuitorul, va reveni la această lume înainte de sfârşitul său. Cele zece subiecte scrise în lespezi de piatra de monument nu oferă nici o legătură cu convingerile creştine Acest lucru face clar că un fals "creştin" încearcă să dea cu pietre ghidul impresia că el este Mântuitorul, care este aşteptat. religia creştină să vină înainte de sfârşitul acestei lumi. El este încercarea de a integra în proiectul său puterea spirituală dintre cele mai mari religii de pe Pamant anume creştinismul.
Adevarul te va elibera si acest lucru se aplică în acest caz, precum şi. Prin expunerea de fond spirituale şi scopul de a "Georgia Stones Guide" cu acest articol mecanismele spiritual monument reprezintă s-au prăbuşit. Sfârşitul acestei lumi şi lumea următoare va fi supus la modelele spirituale ale constiintei de masa predominante si acest lucru este creştinismul.
Rezumând: misterul pietrelor ghid ar putea fi explicată încercat să ascundă pe cei care sunt responsabili de proiect, indiferent de locul în care acestea sunt a eşuat, deoarece tipul de construcţie a monumentului în mod clar punctele de la zei egipteni..
Pietrele de folosire nu a evidenţiat ceea ce oamenii din această lume nu poate şi ar trebui să facă să fie parte a proiectului. De fapt, unul dintre textele declară că oamenii de a trăi în lumea nouă nu trebuie să fie mai mult de 500.000.000 Ea nu face clar dacă aceste 500.000.000 trebuie să fie supravieţuitori ai cataclismului care provin sau de persoane deja popularea nou. lumea care va veni.
RC, Christian a ascuns cu succes identitatea in spatele unui pseudonim. Indiferent, este clar că el este omul din faţă a zeilor egipteni care incearca sa utilizeze cataclism iminent de a repeta incercarea lor de a intra în posesia a Lumii Noi să vină, Ca şi 3500 ani în urmă acest lucru nu se va întâmpla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu