marți, 21 februarie 2012

Inalta tehnologie, în Biblie

Există cititori acolo, care ar fi surprinsi sau ofensati cu ideea ca  înaltă tehnologie a fost descrisă în Biblie.
Există alţi cititori, care si-au dat seama că explicaţiile doar la tainele Biblice sunt Întâlniri vechi.O întrebare bună este: De ce sunt anumite evenimente, in Vechiul Testament scris în Biblie?
Răspunsul ar putea fi faptul că acestea au fost evenimente speciale, practic între două grupuri de persoane:
Un grup a fost primitivele sau starea generală a umanităţii, în timpurile biblice.

Alt grup a fost relativ puţini Oameni care încă beneficiau si utilizau tehnologie originara din zilele Atlantidei.
Când îngerii-sa făcut apariţia, ei au fost întotdeauna umani Cei care au provocat inundaţii Mari;. Ia dat lui Moise instrucţiuni privind construirea Chivotul Legământului, şi la avertizat pe Lot de distrugerea,Sodomei şi Gomorei ... erau fiinţe umane. Dar, aceşti oameni aveau cunoştinţe avansate şi a zburat de carele de pe cer care au reşedinţa pe vârfurile munţilor;. Bine departe de lumea simplă a profeţilor Bibliei în zonele joase.
Exemplul cel mai uimitor de intalnire in Vechiului Testament este Cartea lui Ezechiel Citiţi începutul capitolului 1 din Biblia King James [Nota redacţiei: Citiţi-l, la sfârşitul acestei pagini - a se vedea PS Ezechiel 1:1-28]. ... doar isi imagina că este o aterizare OZN.
Cu această idee în minte, experienţa lui Ezechiel este aproape de înţeles. Cartea lui Ezechiel a fost atât de controversata încât aproape nu a supravietuit edituri religioase, care a aruncato din Cartea lui Enoh.acele nave spatiale ale lui Ezechiel. Blumrich este o carte care ar trebui să fie citita de oricine investighează mistere biblice. Blumrich este un om de stiinta si designer NASA a rachetei Saturn V. El a scris că fiul său l-a informat,ca după ce a citit o carte de Erich von Däniken, profetul Ezechiel a descris o aterizare cu o nava spatiala. Blumrich a fost pozitiv, că el ar putea infirma această noţiune, din cauza abilităţilor sale tehnice în acest domeniu. Textul vechi nu putea portretiza, eventual, o ambarcaţiune de fezabil, şi-a asumat. că el nu a fost niciodată atât de surprins când a citit, de fapt Cartea lui Ezechiel. Cuvintele vechi s-au conformat într-adevăr, la un vehicul realist.
La începutul lui Ezechiel, profetul a scris de abordare a patru fete de mai sus. În realitate, "patru", sa referit la picioare de aterizare ale ambarcaţiunilor. Blumrich a fost şocat când a citit raportul din Vechiul Testament de picioarele drepte "ale" arama lustruita "cu" picioarele rotunde ". Om de stiinta NASA a conceput el însuşi picioarele metalice, drepte si rotunde ale footpads Lunar Lander. Citat celebru din Ezechiel este "o roată într-o roată." Odată atins Lander jos, Ezechiel a văzut roţi. Aceasta este cronologia exactă a ceea ce va avea loc cu un vehicul modern. OZN aterizat, transformat într-un rover cu roţi, apoi a trecut de-a lungul solului. Ezechiel a fost doar familiarizat cu roti de la căruţe simple, care sa mutat într-o singură direcţie. Dar, profetul descris roti, care sa mutat, în toate direcţiile, care a fost complet străin lui Ezechiel.
Enoh a fost tatăl lui Matusalem şi bunicul lui Noe. Cartea Lui ar trebui să fie în Vechiul Testament. Ea a aparut din surse independente, care validează textul vechi. Cartea lui Enoh a fost editat din Biblie de către Consiliul Ecumenic pentru controversele sale. Enoh, ca Ezechiel, a fost luată pe mai multe zboruri de zei (ingerii), şi a asistat la ororile mari şi frumuseţe.
39/3: "... un vârtej de vânt ma dus afara din pamant ..." Există numeroase referiri la whirlwinds care "spirit" Enoh departe în cer. Ingerii "mi-a arătat toate lucrurile ascunse" şi de ochii mei au văzut toate lucrurile secrete ale cerului. " Enoh a văzut opinii care "nimeni nu va vedea." În 33/4, Enoh prevede: "Am văzut un dispozitiv de mare şi glorios."
32/2: "Şi acolo m-am dus pe culmile de pământ, şi a trecut peste Marea Erythraean, şi a plecat departe de ea, şi a trecut peste Zotiel înger (un alt vapor?).
14/18-19: "M-am uitat şi am văzut un tron ​​înalt: înfăţişarea lui era ca de cristal şi roţile acestora ca soarele straluceste ... de sub tron ​​a venit fluxuri de flacără de foc atât de mare încât nu am putut privi cu privire la aceasta." Enoh menţionează cristale şi jenţi. Tron ar putea fi un vehicul în cazul în care îngerii s-au aşezat şi sub incendii din propulsoarele de rachete. "Viziunea ma făcut să zbor şi mi-a ridicat în sus şi mi-a născut în cer."
Există numeroase trimiteri la portaluri sau ferestre în cazul în care opiniile pământeşti şi cereşti au apărut. 33/2: "... portaluri de cerul deschis. 3. Şi am văzut cum stelele cerului vin mai departe. "
Cartea lui Enoh vorbeşte de mult distrugere, haos şi corupţie pe Pământ;., Precum şi printre îngeri Ca Geneza, Enoh menţionează "giganţi" şi "Utilizatori". Au fost "de Satans" - "Sons of Heaven" - "ingerii de pedeapsă" - "instrumente ale lui Satana" - şi acelaşi specific Geneza îngeri: Michael, Raphael, Gabriel, etc "Dumnezeu" nu este menţionat; plural numai zei sau îngeri.
Enoh a fost luat la munţilor unde zeii au locuit El a observat lucruri pe care nu ar putea intelege primitiv.. Îngerii "corupt fiii omului." A fost aceşti oameni diferite, cu tehnologia, care a jucat pe Dumnezeu şi au decis soarta a copiilor de pe Pamant.
Cartea lui Enoh Principalul motiv a fost considerată erezie şi scoase din Vechiul Testament ar fi fost de astronomie exacte. Pagină după pagină se referă la soare, luna, cicluri anuale şi statistici cereşti. Ale căilor de soarele şi luna "," orbitele lor somptuoase, "", cursuri de corpuri de iluminat "şi" gravitează în carele lor de circulare ", sunt doar cateva citate de înţelepciune Enochian.
75/8: ". Şi am văzut în cer rulează în lume, mai sus, aceste portaluri, în care se invart stele care nu a fost niciodată" Numai din spaţiu, există stele, care nu a fost niciodată. Amintiţi-vă, Biserica timpul de editare Ecumenic a condamnat astronomie exacte. (Pune Galileo). Oficialii religioase a dorit ca publicul să creadă că Pământul a fost plat, nu se mişcă şi a fost în centrul tuturor lucrurilor.
In aceste timpuri stravechi, au fost oamenii de ştiinţă nebun (Angel-demoni), care au vrut ceva clonate Animalele mitologice au fost reale,. Au fost experimente genetice De asemenea, războaiele de zei au avut loc războiul nuclear nu a fost dincolo de capacitatea de a îngerilor... Robert Oppenheimer, creatorul de atomics moderne şi un student de cărţi timpurii din India, a ştiut că războaiele nucleare sa întâmplat în Lumea Veche. Deserturile de astăzi sunt rezultatul războaielor vechi, atomice.
Presupunând că aceste concluzii sunt adevărate: Potopul a fost, probabil, verde, luminat de către zei buni care si-au dorit pentru a reduce nivelul ridicat de radiatii. De asemenea, ... creaturi pervertite şi puterea lor obsedata de ingineri, genetice necesare pentru a fi eliminat pe o scară globală. Pamantul era o mizerie şi nevoie de a fi şters.
Nu a fost un mare potop care a acoperit tot pământul. Scoici de mare s-au găsit pe partea de sus a muntelui Everest. Nu este eroziunea de apă pe Sfinxul. Tot pământul este un depozit sedimentar. Noahs Multe au navigat în timpul Waterworld chinezii au povestile lor vechi de o Arca şi un potop Mare.. Numeroase culturi indiene au legendele lor de un potop, un Noe şi un Ark

Cei mai mulţi oameni nu cred în povestea biblică a lui Noe, din cauza unei probleme de bază: Cum ar putea câţiva oameni aduna toate animalele, hrana animalelor şi de îngrijire pentru ei la bordul unei nave de luni de zile raspunsul vine de la ... care a controlat mii de Earth? de ani în urmă îngerii (oamenii cu tehnologia), construit? de Arks, colectate animalelor şi a provocat ploi. Animalele alese au fost probabil cele mai bune exemple ale speciei lor, şi demnă de a fi salvat, este posibil ştiinţific de a plasa o formă de viaţă în animaţie suspendată redus la ADN-ul.. Aceasta a fost de marfă în cadrul Arks. Probele de ADN-ul ar fi reînviat, mai târziu, după ce apele s-au retras. Nicăieri în Biblie nu se menţionează că Noe a ieşit afară şi a adunat fiecare animal. Ea spune doar Noe le-a adus în cazul în care "Arca cannisters de viaţă au fost toate asamblate pentru Noahs de zei şi de oameni simpli doar efectuarea acestora în şi le-a asigurat, în loc, atunci acest lucru nu explica povestea lui Noe.
. Lumea a început din nou în Geneza, se spune că după Potopul: Noe a plecat sa locuiasca cu de zei. " Aceasta a fost una dintre referinţele plural câteva care a supravietuit editorii ale Bibliei. "Zeii" de referinţă a fost schimbat ulterior la singular, "Dumnezeu." Termenul simplificată a fost schimbat pentru a găzdui o lume care a devenit extrem de simplu.
Atlantis a fost Eden Comparaţi aceste două legende.. Fiecare a fost mama noastră, civilizaţie sau locul de unde am provenit. Fiecare a fost un paradis. Fiecare a căzut şi omenirea a trebuit să plece în dizgraţie.
Nu este adus de departe modul în care oamenii de pe Pământ ar putea să se împartă în două curse,. Unul simplu si unul complex cazul în care un razboi nuclear sa întâmplat astăzi, supravieţuitorii vor continua în comunităţile tribale După generaţii, s-ar uita ceea ce tehnologie a fost. . Dar, puţini, care ştia de devastare nucleară vin şi chiar a determinat-o ... ar fi s-au protejat şi să fie puţini, care posedă cunoştinţe avansate încă Aceste ale zeilor ar putea face cu primitivele numeroase ca au vazut potrivit.. Acest concept este istoria antică .
Povestea Genezei de distrugerea Sodomei şi Gomorei nu este un mister, atunci când vă conectaţi, în ideea de o tehnologie moderna. Cum două oraşe, în mod realist, se şterse de pe faţa Pământului? Locuitorii de la Hiroshima şi Nagasaki să ştie răspunsul. Doi îngeri umane, a intrat în oraş şi a avertizat oamenii de distrugere vine:
  • 19/17: "... de evacuare pentru viaţa ta, uite, nu te spatele, nici nu sta tu în toate simplu, fug la munte, ca să nu te fi consumat."
  • 19/24: "Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora pucioasă şi foc de la Domnul din cer."
  • 19/26: "Dar soţia sa uitat înapoi de la spate, şi ea a devenit un stâlp de sare."
  • 19/28: "... fumul a ţării a crescut ca fumul unui cuptor."
  • 19/30: "... el (Lot), se temea să locuiască în Ţoar, şi a locuit într-o peşteră, el şi cele două fiice."
Îngerii regizat Lot şi familia lui pentru a salva vieţile lor, prin rularea la munte O masa de pamant poate proteja unul de la o explozie nucleară.. Oraşele au fost "consumat" cu "foc şi pucioasă." Aceasta este o descriere perfecta a nuking. Un nor de ciuperci se deplasează pe verticală, ar putea fi sensul de "a crescut ca fumul unui cuptor." Nevasta lui Lot nu a face, nu pentru că sa uitat înapoi, ci pentru că ea tractata "spatele", restul de familia ei. O primitivă a vedea o explozie atomica ar fi mai mult decât şocat, ei ar fi tendinţa de a opri în melodiile lor. Nu privi înapoi este un sfat bun pentru cei de rulare pentru viaţa lor. "Stâlp de sare" ar fi putut veni de la găsirea corpului ei mai târziu şi pentru a descoperi efectele radiaţiilor. În cele din urmă, se ascunde într-o "pestera", din cauza căderii, până când ţara a fost gata pentru locuit este foarte logic.
Geneza 1/26: "Şi Dumnezeu a zis, să facem om după chipul Nostru, după asemănarea noastră ..."
2/21: "Şi Domnul Dumnezeu a cauzat un somn adânc să cadă asupra lui Adam, şi el a adormit: şi el a luat una din coastele lui, şi a închis carnea ..."
În Geneza 1/26, există indicii importante că crearea Evei din Adam nu a fost efectuat de către un Dumnezeu singular. În această frază o, există trei referinţe la plural: "ne", "nostru" şi "nostru".
Aceasta a fost o operaţiune Clonarea observat de un primitiv, care nu a înţeles primul rând, unul dintre tehnicienii cauzate Adam să cadă într-un "somn adânc.". Aceasta a fost anestezie. În al doilea rând, o celula trebuie să fie luate de undeva de pe corp pentru a crea un alt organism. Zona de coastă a fost în cazul în care celula a fost luată. Ei au "închis carnea" este o expresie moderna descrie finalizarea operaţiunii. Master-cloners ar putea forma rapid un adult şi schimba sexul de original. Această idee a fost ilustrat într-un episod Star Trek Next Generation în cazul în care un primitiv a fost adus înapoi la viaţă şi a confundat căpitanul Picard ca un zeu. El sa rugat pentru "Picard", şi mai târziu a fost corectată.
Înainte de a despărţit Marea Roşie, au existat două OZN-uri care conduc poporul din Egipt, Exodul 13/21:. "Şi Domnul mergea înaintea lor, ziua într-un stâlp de nor, să-i ducă departe, şi de noapte într-un stâlp de . de foc, pentru a le da lumina, pentru a merge de zi şi de noapte "Aceste obiecte din cer ar putea foarte bine să fie nave spaţiale, atunci când ia în considerare: nori (sau fum), de zi şi de noapte standuri de foc de rachete ar putea crea fum ridicându în lumina soarelui.. Dar, pe timp de noapte, de flăcări din sistemele de propulsie ar putea fi ceea ce a fost în principal, vizibil.
Aceste carele din aer ar fi putut avea loc din nou în apele Mării Roşii, cu forcefields. Exod 14/22: "Şi copiii lui Israel a intrat în mijlocul mării, la uscat, şi apele s-au un perete (pe fiecare parte)." Cu o simplă mişcare de un comutator. oprirea câmpul de forţă, la momentul oportun, "apele întors, şi au acoperit carele" ale egiptenilor.
Toate prin Exodul, acest Domnul, Dumnezeu cere ca "Eu sunt Domnul" şi "I va fi un Dumnezeu: şi veţi şti că Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău." În 15/3, există o referinţă ciudat: "Domnul este un om de război." Acest lucru este curios, deoarece spune că Dumnezeu este un "om", şi nu unul foarte frumos. Este mai mult ca Dumnezeu este un tiran mare, având o putere asupra oamenilor, împingând în jurul valorii de greutatea lui doar pentru că el are capacitatea de a face acest lucru.
Există un avertisment la 19/12 "nu merge în sus, în munte, sau atingeţi de frontieră de ea: oricine se atinge de montare trebuie să fie pedepsit cu moartea." Acest Dumnezeu biblic nu a fost Dumnezeu. 19/18: "Şi pe muntele Sinai a fost cu totul pe un fum, deoarece Domnul a coborât pe el în foc ... şi tot muntele se cutremura foarte mult."

În Exod, Moise a fost dat instrucţiuni privind construirea Chivotul Legământului geniu inventiv, Nikola Tesla, a scris în "Wall of Light", care Moise a trebuit să fi fost un inginer priceput electric.. Ark, Tesla a încheiat, a fost foarte puternic "condensator". Ea a creat vibratii intense, care ar putea sparg piatra solida. Israeliţii carted dispozitivul în luptă şi a câştigat războaie cu ea, nu spre deosebire de armele de vibraţii de fremen folosit în filmul "Dune".
I Samuel 14/5: "Şi când chivotul legamantului Domnului a intrat în tabără, tot Israelul a strigat cu glas mare ..." 4/8: "... Cine ne va izbăvi din mâna acestor dumnezei puternici? acestea sunt zeii care a lovit egiptenii ... "
În II Samuel 6/6-7 ... un om simplu pe nume Uza, ignorat avertismentele, Arca a atins în mod necorespunzător şi a fost electrocutat! "... Uza a întins mâna spre chivotul lui Dumnezeu, şi la apucat de ea, pentru boi-l zguduit. Şi mânia Domnului sa aprins împotriva lui Uza, şi Dumnezeu la lovit acolo pentru eroarea sa, şi a murit acolo de chivotul lui Dumnezeu ". Omul a încercat să-l puneţi-o înapoi pe bou-caruta si a murit. Ei au avut nici un concept de înaltă tensiune. 6/9: "Şi David sa temut de Domnul în ziua aceea."
Povestea de la Ierihon este spus în cartea lui Iosua. Site-ul real de la Ierihon a fost găsit. Zidurile de piatră au fost de peste zece metri grosime. Ce ar putea aduce în jos ziduri masive? Conform Vechiului Testament, a fost puterea Domnului. Marş în jurul Fort piatră şi trâmbiţe suflare nu ar putea sparge, eventual, astfel de ziduri. Chivotul a fost acolo şi responsabil pentru a "căzut" zidurile Ierihonului. Există numeroase trimiteri la, din nou, un strigăt mare.
Iona a fost luat la bordul unui submarin, dar, profeţii nu ar avea acest cuvânt moderne;. Astfel descriere a devenit un "peşte mare".
Cum au fost 10 porunci, tăiate în piatră? Degetul lui Dumnezeu ar fi realizat acest lucru, dacă acestea au fost lasere.
Ardere Bush poate sa fi fost electric.
Fecioara Maria ar fi fost inseminate artificial.
Rapoartele biblice nu au fost intelese acum 500 de ani sau chiar 100 de ani în urmă. A fost doar până la secolul 20 şi tehnologia pe care am putea înţelege în cele din urmă ceea ce se intampla de fapt. Există dovezi că preistoria noastră Real a fost similar cu science-fiction. Cei mai mulţi oameni resping Biblia, fie ca un nonsens sau cred că acesta este cuvântul absolută a Fiinţei Supreme Biblia este în considerare cel mai uimitor de întâlniri Evenimentele au fost reale,.. Sa întâmplat, dar adevărul este extraordinar.
Drepturi de autor 2002-2012 de către Doug Yurchey

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu